BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Canlı yayında şok! Talibinin yalanını böyle ortaya çıkardı

Zuhal Topal'la isimli izdivaç programında Hanife Hanım, talibi Naim Bey'in evlilik yalanını ortaya çıkardı. Canlı yayındaki ilginç anlar kameralara an be an böyle yansıdı.

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la programında ilginç anlar yaşandı. Hanife Hanım kendisine 2. kez talip olan Naim Bey'in 'evlilik' yalanını ortaya çıkardı. Stüdyoda gergin anlar yaşandı. 


Zuhal Topla'la programında kendisine önceden de talip olduğunu ve unutamadığı için bir kez daha şansını denemek istediğini söyleyen Naim Bey, önce romantik davranışıyla gelin adayını heyecanlandırdı; ardındansa büyük şok yaşattı.


Hanife Hanım'a geçtiğimiz sezon başka bir izdivaç programında talip olarak gelen Naim Bey, evli olduğu halde 'evlenmedim' dediği için genç gelin adayı tarafından reddedilmişti. Nanim Bey, unutamadığı Hanife Hanım'a bu kez de Zuhal Topal'ın programında talip oldu. Önce çiçek gönderen ardından da gizemli haliyle Hanife Hanım'ı heyecanlandırmayı başaran Naim Bey, gelin adayı olanları hatırlayınca zor anlar yaşadı.


Naim Bey, evlenmiş olmasına rağmen kendisine 'Evlenmedim' dediği ve ikinci şansını denemek için stüdyoya geldiğinde de aynı yalanı sürdürdüğü için Hanife Hanım'ın sert tavrıyla karşılaştı. Evliliği kısa sürdüğünden bu yalanı söylediğini açıklayan Naim Bey, gelin adayının tavrı karşısında birşey söyleyemeden stüdyoyu terk etmek durumunda kaldı. İşte canlı yayında yaşanan o anlar...

Sitene Ekle