BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Cani koca! Yanağına çarpı işareti attı

KONYA'da 35 yaşındaki Musa Türkmen, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Rukiye Türkmen'i, 'Namus meselesi' deyip yüzünden bıçakladı. Yüzünün sol bölümüne çarpı işareti atılan Rukiye Türkmen, hastaneye kaldırıldı.

KONYA'da 35 yaşındaki Musa Türkmen, tartıştığı eşi 30 yaşındaki Rukiye Türkmen'i, yüzünden bıçakladı. Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol bölümüne çarpı işareti atılan Rukiye Türkmen, hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Musa Türkmen'in, ilk ifadesinde ise 'Namus meselesi' nedeniyle eşini bıçakladığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Olay, bugün saat 10.45 sıralarında merkez Meram İlçesi Turgut Reis Mahallesi Sözbir Sokak'ta meydana geldi. Musa Türkmen, evde eşi Rukiye Türkmen ile belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öfkeli koca Musa Türkmen, eşi Rukiye Türkmen'i yüzünden bıçaklandı. Yüzünün her iki tarafından da yaralanan ve sol bölümüne çarpı işareti atılan Rukiye Türkmen'in yardımına komşuları koştu. Olay sonrası şoka giren genç kadın, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzünde derin kesi izleri bulunan Türkmen'in ameliyata alındığı öğrenildi. Olayın ardından 15 yaşındaki kızını yanına alıp kaçan Musa Türkmen ise polis tarafından kısa sürede yakalandı. Sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürülen Türkmen'in ilk ifadesinde, 'Namus meselesi' nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Sitene Ekle
Etiketler