BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Can Dündar senaryoyu cezaevinde yazdı, Oğlu seslendirdi

Can Dündar’ın, cezaevine girmeden kısa bir süre önce Nebil Özgentürk ve Coşkun Aral’la birlikte hazırlayıp çekimlerine katıldığı “Kültür Yolcuları Havana’da – Üç Adam Üç Sanatçının İzinde” belgeseli tamamlandı.

2015 Eylül sonunda bir haftalık Küba seyahati gerçekleştiren üç belgeselci; birbirinden ilginç mekanlarda, Küba sokaklarında, kentlerinde çekimler yaptı ve üç sanatçının, Nazım’ın, Hemingway’in ve Korda’nın izini sürdü.


Üç bölümlük “Kültür Yolcuları Havana”da belgesellerinin ilk bölümünde yayınlanacak olan “Nazım’ın Havana’sı”nın bir başka sürprizi ise, Can Dündar’ın oğlu Ege Dündar tarafından seslendirilmesi... Yönetmenliğini Nebil Özgentürk’ün üstlendiği, müziklerini Kardeş Türküler’in yaptığı ve Zülfü Livaneli bestelerinin de kullanıldığı belgeselin seslendirme sanatçıları arasında Cihan Ünal ve Sungun Babacan da yer alıyor.

Can Dündar’ın, senaryosunu cezaevinde kaleme aldığı, üç bölümlük “Kültür Yolcuları Havana’da” belgeseli, yakında ekranlarda gösterime girecek, ardından kitapçı raflarında yerini alacak.

Sitene Ekle
Etiketler