BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,83
ALTIN 2.424,22

Çağla Şikel'den olay fotoğrafa cevap

Çağla Şikel'den olay fotoğrafa cevap

New York Moda Hafta haftasında podyumda boy gösteren Çağla Şıkel defile sonrası çok konuşulan fotoğraf ile ilgili ilk kez konuştu.

Çağla Şikel'den olay fotoğrafa cevap

New York Moda Haftası'nda Modacı Hakan Akkaya defilesinde podyuma çıkan Çağla Şıkel, defileden daha fazla konuşulan fotoğraf için ilk kez konuştu. Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafına ‘Yanlış denk geldik. O sırada yanaktan öpüşecektik öyle denk geldi" diyerek açıklama yapan Çağla Şikel, "Bunun konuşulması çok enteresan. Bu kadar bir başarı elde ettikten sonra sadece o fotoğrafın konuşulması enteresan" diyerek sitem etti.

Çağla Şikel'den olay fotoğrafa cevap

Hakan Akkaya ile birbirlerini tebrik ederken çekildikleri fotoğraf üzerine çok sayıda yorum yapılmasına sitem eden Çağla Şikel, "Herkes istediği yorumu yapabilir. Herkesin kendi bakış açısıdır" dedi. New York Moda Haftası'ndaki persorfansı ile herkesi kendine hayran bırakan Çağla Şikel "Defiledeki başarıyı görmek isteyen onu görür, öpüştüğümüzü görmek isteyen onu görebilir yani. Sıkıntı yok' diye konuştu.

Çağla Şikel'den olay fotoğrafa cevap

Çağla Şikel'in defile günü çekilen fotoğrafı özellikle sosyal medyada çok konuşulmuştu. Çağla Şikel yaptığı açıklama ile fotoğraf ile ilgili olarak ilk kez açıklama yapmış oldu. New York Moda Hafta haftasında podyumda boy gösteren Şıkel defile sonrası New York sokaklarında stres atarak bolca alışveriş yaptı.