BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

Çağla Şıkel, “Gerçekten kıskanıyorum. Çok güzel ya!” dediğiniz bir kadın oldu mu hiç? sorusuna ''Valla ben kendi hayatımı, ruhumu kıskanıyorum. Güzellik benim için çok boş bir kavram. Çünkü geçici. Beğendiğim kişinin de güzelliği geçici.'' cevabını verdi.

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

Sunucu, oyuncu, model. ‘10 parmağında 10 marifet’ dediklerimizden. Yıllardır ekranda ama yüzü hiç eskimiyor. Şimdi de yeni programının heyecanını yaşıyor. Konu aşka gelince şöyle diyor: Aşk için dualar etmiyorum. Olursa ne alâ olmazsa Mualla! Posta gazetesine konuşan Çağla Şıkel, özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

‘Çağla İle Yeni Bir Gün’ başlıyor. Hayırlı olsun. Teşekkürler. Güzel ve enerjik bir program olacak. Güzellik, moda, yemek, aklınıza ne gelirse var. YouTube kanalınız da benzer konular üzerine... Ama izleyici profili çok farklı. YouTube’daki paylaşımlarım ve diyaloglarım çok farklı. YouTube sayesinde, televizyon izlemeyen, beni yıllardır yaptığım diğer işlerden tanımayan genç bir hayran kitlem oluştu.

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

Yaş kompleksini 35’te bırakmışsınız. Şimdi 39’sunuz. 35 neyin dönemeciydi? Ne bileyim... Ben aslında saymanın, zamanın ve yaşın olmadığını düşünüyorum. Hani bu işte döngü var ya... Her sene bir yaş alıyoruz, haftada yedi gün 24 saat var vesaire gibi. Bunlar bana bir şey ifade etmiyor. Ben şu an yaşadığım yaştayım, ama sen buna istersen beş de istersen 15 de. Bir an geliyor 70 yaşında bir insan gibi hissettiğim de oluyor. “Her insan hissettiği yaştadır” sözünü çok içselleştirdim sanırım.

Çağla Şıkel kıskandığı tek kadını anlattı

“Gerçekten kıskanıyorum. Çok güzel ya!” dediğiniz bir kadın oldu mu hiç? Valla ben kendi hayatımı, ruhumu kıskanıyorum. Güzellik benim için çok boş bir kavram. Çünkü geçici. Beğendiğim kişinin de güzelliği geçici. Düşünsene bir yıl sonra bile aynı güzellikte olmayacak. Çünkü bir yaş daha ilerleyecek, yaşlanacak. Dolayısıyla böyle görsel algımızı süsleyen geçici, fani şeylerle kıskanabileceğim kimse yok hayatımda.