BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
GÜNCEL

Büyükçekmece Belediye Başkanı o soru sorulunca yayını terk etti!

BÜYÜKÇEKMECE Belediye Başkanı Hasan Akgün olay oldu. Hasan Akgün sahili çıkar ilişkisi olan şirkete sattı. Hasan Akgün ihaleyi yaptı ama tartışmalar bitmedi. Satışa CHP içinden de Büyükçekmece halkından da tepki var.

Ak Parti’ye ait belediyelerin yeşil alanları yapılaşmaya açmasına her fırsatta karşı çıkan CHP’nin İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, sahildeki 30 dönümlük araziye rezidans, otel ve iş merkezi yaptırmaya hazırlanıyor. Yıllardır devam eden süreçte sona gelindi. Belediye ihaleyi yaptı, şimdi sonbaharda kazma vurulmaya hazırlanılıyor.

İhaleyi Katar, Suudi Arabistan ve Yemen’li ortaklarıyla alan Demir inşaat Belediye’ye de yakın bir firma. Tartışma hem bu firma üzerinden sürüyor hem de arazinin halkın kullanımına açılması yerine inşaat alanına çevirilmesi üzerine.

CHP’li Belediye Başkanı ise bir bardak suda fırtına koparıldığı kanaatinde. Hasan Akgün RS FM’de Yavuz Oğhan’ın “Satmasanız olmuyor mu” sorusunu yanıtladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün "Halk istiyor, itiraz eden 3-5 kişi dedi. Akgün “Bunu ölçmek için neden halk oylaması yapmıyorsunuz” sorusu üzerine ise yayını terk etti.

Sitene Ekle