BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
MEDYA

Büyük skandal! Bu iddia Sinan Akçıl ve Gülşen'i bitirir

Söylemezsem Olmaz programına katılan Çetin Tazeler, Sinan Akçıl ve Gülşen'in şarkılarını çaldığını iddia etti. İddialarını kanıtlamayı da ihmal etmeyen Çetin Tazeler'in canlı yayındaki açıklamaları büyük skandala yol açacak gibi gözüküyor.

Gülşen ve Sinan Akçıl'ın 50'yi aşkın şarkısını çaldığını ve son zamanlardaki en hit şarkıların kendi imzasını taşıdığını iddia eden Çetin Tazeler, yaptığı açıklamalarla ekran başındakileri şaşkına çevirdi.


Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Çetin Tazeler ve annesi Sibel Tazeler'in açıklamaları bomba etkisi yarattı.


Açtığı davaların ardından gazetelerin manşetinde yer alan Çetin Tazeler'in iddiası hem stüdyodakileri hem ekran başındakileri şoke etti. Sinan Akçıl'ın Twitter'dan kendisi ile yazıştığını ve şarkılarını kendisininmiş gibi diğer sanatçılara sattığını iddia eden Tazeler, Gülşen'in de pek çok hit şarkısında imzası olduğunu söyledi. Yanında getirdiği deliller ile iddialarını izleyenlere de kanıtlamak isteyen Çetin Tazeler, 'Ben normalde dava açmayacaktım. Eskiyi geride bırakıp önüme bakacaktım. Fakat Sinan Akçıl, şarkı satmaya çalıştığım kişilere benim hakkımda 'Şizofren, ondan şarkı almayın' gibi sözler söylemiş. Bunun üzerine dava açmak ve hakkımı aramak durumunda kaldım.' dedi. İşte Söylemezsem Olmaz stüdyolarındaki skandal iddialarla ve pek çok kanıtla dolu o anlar...

Sitene Ekle
Etiketler