BIST 10.930
DOLAR 32,19
EURO 35,04
ALTIN 2.446,27

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

Kimi zaman Kickstarter, kimi zaman Indiegogo ve bazen de farklı platformlarda karşımıza çıkan start-up şirketler, akıllı telefonlar ile kullanıcıları etkilemeye çalışıyor.

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

Start-up şirketlerden 5 benzersiz telefon! Tamamı start-up şirketlerden olmak üzere son dönemin en farklı telefonları bu galerimizde.

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

NextBit Robin Robin listemizin ilginç modellerden bir tanesi. Telefon, 32 GB depolama alanı ve 100 GB bulut depolama alanıyla birlikte geliyor. Firma, Robin’in içerisindeki Android sürümünü özelleştirmiş ve telefon sadece en sık kullandığınız dosyaları içerisinde tutuyor. Onun dışında kalan tüm dosyalar bulut alanında saklanıyor. Robin’in öne çıkan özelliği bu. Robin, eski Google çalışanları tarafından kurulmuş bir şirket. Robin ortalama bir Android cihazla hemen hemen aynı fiyata sahip. 399 Dolar.

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

Obi Worldphone Obi ise Apple’ın eski CEO’su John Sculley tarafından kurulmuş. Marka, değişik tasarımlı Android telefonlar yapıyor. Tasarım yönüyle ön plana çıkmak isteyen markanın ürünlerinin arkasında “Designed by San Francisco” yazıyor. Burada Apple’dan bir esinlenme görebiliriz. Firmanın moodelleri uygun fiyatlı ve Lumia’ların tasarımlarına benziyor. Ubi Worldphone listemizin en ucuz markası. SF1 isimli modeli 199 Dolardan başlıyor.

Büyük markalara kafa tutan telefonlar

Ubik Uno Ubik Uno isimli telefon tıpkı OnePlus One ve OnePlus Two gibi amiral gemilerinin sunduğu özellikleri uygun fiyatlı olarak sunuyor. Telefonda kullanılan tüm parçalar, amiral gemisi modelleri aratmayacak cinsten. Günçlü bir işlemci, kaliteli bir ekran, Sony sensörlü kamera gibi detaylarla Ubik Uno galerimize konuk olmayı başarıyor. Ubik Uno’nun fiyatı 345 Dolar.