BIST 9.486
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.488,66

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’de kamu yararına hizmet eden kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesinin 8. durağı Bigadiç ilçesindeki program düzenlenen final etkinliği ile sona erdi.

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’de kamu yararına hizmet eden kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor” projesinin 8. durağı Bigadiç ilçesindeki program düzenlenen final etkinliği ile sona erdi. Final etkinliğinde konuşan Başkan Uğur, “Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor Projesinin amacı devlet- millet bütünlüğünü sağlamak ve bütün bürokrasinin, yerel yönetimlerin halka dokunmasını sağlamak” dedi.

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’de kamu yararına hizmet eden kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü “Balıkesir Bir BüyükAile Oluyor” projesinin 8. durağı Bigadiç ilçesindeki program düzenlenen final etkinliği ile sona erdi. Bigadiç eski pazar yerinde düzenlenen program Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Milletvekili Kasım Bostan, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve davetlilerin stantları gezmesi ile başladı. Stant görevlisi kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarından bilgiler alan protokol üyeleri daha sonra program alanına geçti. Büyük Aile programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

Program açılış konuşmasını Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yaptı. Büyükşehir yasası ile Türkiye’nin çok büyük değişim yaşadığını ifade eden Avcu, “Bu değişimi ülkemize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İşte birlikteliğin, birliğin, ekonominin, her şeyin toparlanıp halkın hizmetine sunulduğu yeni bir yapılanma Büyükşehir yasası.

Büyük Aile Bigadiç'te final yaptı

Bu yasayı çıkarıp, ülkemizin milletimizin hizmetine sunduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. Balıkesir olarak bu yasadan istifade ederek biz il olarak şanslıyız. Balıkesir Türkiye’nin en şanslı illerinden biri, yakinen tanıdığım ve yıllardır mesai arkadaşlığı yaptığım, değerli büyüğüm Ahmet Edip Uğur beyi de Balıkesir’e kazanç olarak görüyorum” dedi.