BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.398,45

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

Her bölümü neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda çekilen televizyon dizilerinin setinde kimi zaman tatsızlıklar ya da gerilimli anlar da yaşanıyor. Bazen set ekiplerinin bazen de ünlü oyuncuların kaprisleri iki taraftan birini yıldırıyor.

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

Her bölümü neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda çekilen televizyon dizilerinin setinde kimi zaman tatsızlıklar ya da gerilimli anlar da yaşanıyor. Bazen set ekiplerinin bazen de ünlü oyuncuların kaprisleri iki taraftan birini yıldırıyor.Bunun bir örneği de bir dönemin çok izlenen Sakarya- Fırat dizisinde tekrarlandı. Dizinin başrol oyunusu olan Ceren Hindistan; çekim takvimini aksatında yapımcıyla arası açıldı ve "işine son verildi."

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

O dönemde basına yansıyan haberlere göre yapımcı, Hindistan'ın çekim takvimine uymayarak aksaklıklara yol açması nedeniyle çileden çıktı. Bunun sonucunda da Hindistan'ın "idam fermanını" imzaladı. Özetle, Ceren Hindistan'ın 'dizideki ömrü bitti." Güzel oyuncu da aynı şeyi yaşayan pek çok oyuncu gibi "ölerek" diziden ayrıldı. Ceren Hindistan ise tüm bu gelişmeler üzerine avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlayarak "çalışma arkadaşlarının yokluğunda tutanak tanzim etmeye giden olumsuz hal ve tavırları nedeniyle kendi isteğiyle ayrıldığını" ileri sürdü.

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

Dizi setlerinde en çok konuşulan "kovulmalardan" birinin kahramanı da izlenme rekorları kıran Yaprak Dökümü'nün Şevket'i Caner Kurtaran oldu. Defalarca uyuşturucu yüzünden gözaltına alınan Kurtaran sonunda diziden çıkarıldı. Buna gerekçe olarak da “çekim saatlerini aksatması, sorumsuz, disiplinsiz davranışları” gösterildi.

Bütün set onun kaprislerinden yıldı illallah etti!

Ekranın izlenme rekorları kıran dizilerinden Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç'in diziden ayrılması da çok konuşulmuştu. Külegeç'in canlandırdığı Efe karakteri bir trafik kazasında öldü. İddialara göre Külegeç ile yönetmen Jale İncekol arasında yaşanan tartışma bu ayrılığa neden oldu... Külegeç tartışma sırasında İncekol'un akfasına plastik sandalye fırlatınca dizide canlandırdığı Efe karakterinin de sonu geldi.. Daha sonra bu iddiaları reddeden Külegeç, Efe karakteriyle diziye geri döndü. Ama yine uzun ömürlü olmadı. Sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılacağını açıkladı ve onun karakteri de "ölerek" diziye veda etti.