BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor'dan transfer bombası!

Bursaspor, Sierra Leoneli futbolcu Teteh Bangura ile kesin olarak anlaşmaya vardı

Abone ol

Bursaspor, Sierra Leoneli futbolcu Teteh Bangura ile kesin olarak anlaşmaya vardı

Bursaspor, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Teteh Bangura'nın transferini bitirdi. Golcü futbolcunun yarın Bursa'ya gelerek kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Bursaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği AIK Stockholm takımının golcü futbolcusu Teteh Bangura ile anlaştı. Yaklaşık 1 aydır süren görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve hem futbolcu, hem de kulübü AIK Stockholm ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bangura'nın yarın Bursa'ya gelerek kendisini 3 yıllığına Bursaspor'a bağlayacak resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

UEFA'YA VERİLECEK LİSTEDE YER ALACAK
Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu için 25 kişilik futbolcu listesini bugün UEFA'ya verecek. Yeşil beyazlı takım, Belçika'nın Anderlecht takımı ile 18 Ağustos'ta Bursa'da oynayacağı ilk maç öncesi listesine statü gereği, maçtan 24 saat önce yeni bir oyuncuyu kontenjandan dahil edebilecek. Yeşil beyazlı kulübün son transfer Bangura'yı da maç için UEFA'ya bildireceği belirtildi.

080820111622199039714_2.jpg