BIST 11.260
DOLAR 42,60
EURO 49,63
ALTIN 5.750,05

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı

BURSA'nın Gemlik ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, silahlı saldırgan tarafından rehin alındı. O esnada makamında bulunan Belediye Başkanı Uğur Sertaslan yardımcısının kapısını kırıp içeri girdi ve yardımcısını kurtardı. Belediyede yaşanan panik sebebiyle fenalık geçiren 3 çalışan için ambulans çağrıldı.

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı - Resim: 1

BURSA'nın Gemlik ilçesinde daha önce belediyede çalıştığı öğrenilen Sinan B.'nin Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk'ün odasına girmesinin ardından ikili arasında tartışma çıktı.

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı - Resim: 2

Bu sırada Sinan B, kurusıkı olduğu değerlendirilen tabancasıyla Serintürk ve odadaki diğer kişileri rehin aldı.

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı - Resim: 3

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı makamında rehin alındı - Resim: 4

Belediye binasına giren polisleri fark eden Sinan B., önce Serintürk'ü daha sonra ise diğer kişileri bırakıp polise teslim oldu.