BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Burcu Sinem Ünsal kimdir işte Eda Gök ihanetinin iç yüzü!

Burcu Sinem Ünsal kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Burcu Sinem Ünsal'ın gerçek kocası kim soruları bir anda magazin basınının gündeminde oturdu. En yakın arkadaşım dediği Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök'ün kocası Emrah Albayrak ile yasak aşk yaşayan evli Burcu Sinem Ünsal hakkında tüm merak edilenler haberimizde

Abone ol

Türkiye yılın ihanet haberine kilitlendi Burcu Sinem Ünsal bir anda magazin basınının aradığı merak ettiği isim oldu. Peki ama kimdir bu Burcu Sinem Ünsal, kaç yaşında, aslen nereli, gerçek eşi kim ve kaç çocuğu var? İşte Burcu Sinem Ünsal hakkında tüm merak edilenler. Her şey bundan birkaç gün önce Esra Erol'un stüdyo şefi olan Seda Gök'ün eşi  Emrah Albayrak ile boşandığını açıklamasının ardından başladı. Seda Gök'ün olay açıklamalarına göre Emrah Albayrak karısı Seda Gök'ü aynı programda çalıştığı evli iki çocuk annesi  Burcu Sinem Ünsal ile aldatmıştı. Peki herkesin diline düşen yılın ihanet olayının baş kahramanı Burcu Sinem Ünsal  kimdir? 

BURCU SİNEM ÜNSAL KİMDİR: Burcu Sinem Ünsal, 1993 İzmir, Foça'da dünyaya gelmiştir. Burcu Sinem Ünsal lisans mezunu olup, 25 yaşında ve 1.68 boyundadır. Burcu Sinem Ünsal aile kökeni olarak baba tarafından Azerbaycan asıllıdır. Anne tarafından da Çerkez'dir. Eğitim hayatı İzmir'de geçen Sinem Ünsal'ın, Üniversite yılları ise Eskişehir'de geçmiştir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümün de eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Hayatını oyunculuk alanında geliştirmeye karar veren Sinem Ünsal, kamera önü oyunculuk eğitiminin ardından, oyunculuk kariyerine “Çoban Yıldızı” ile merhaba demiştir. Ardından “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizide rol aldı.

EDA GÖK İHANETİN ARDINDAN ŞUNLARI SÖYLEDİ: da Gök, yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Emrah Albayrak ile 7 yıldır devam eden evliliğimize aile birliğimize maalesef bugün üçüncü kişi sebebiyle sonladırmış bulunmaktayız.

Doktor Murat Ünsal ile evli ve iki çocuk annesi olan Burcu Sinem Ünsal hem çok yakın arkadaşım hem de ailecek görüştüğümüz biridir. Beraber tatile çıktığımız, hatta evimde çoğu kez ağırladığım bu kişi ve Emrah Albayrak tarafından ihanete uğramak kadınlık gururumu fazlasıyla inciltmiştir.

Uzun süredir devam eden bu ihanet yuvamın yıkılmasına ve kadınlık gururumun ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle kendisi de evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Sinem Ünsal ile ilgili zinadan kaynaklanan tazminat davası ile ilgili yasal sürecini de avukatım Özlem Hatice Bakıcı takip edecektir.


Ahlakımın, aile terbiyemin, aklımın almadığı bu olay sebebiyle yuvamın yıkılması beni derinden etkiledi. İsterdim ki sevgiyle emekle fedakarlıkla 7 yıldır büyüttüğüm aile birliğim devam etsin. Bu mübarek günlerde herkese hayırlı eş, hayırlı arkadaş, hayırlı evlilikler dilerim. Yanımda olan tüm dostlarıma, aileme teşekkür ederim"