BIST 10.743
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.531,51

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

Koç burcu ve ideal renklerialev kırmızısı, parlak kırmızılar koç burc’u insanı; ateşli, canlı, renkli, hareketli ve enerjiktir. ilgi odağı olmaya alıştığından kendisine özen gösterir. genellikle parlak canlı renkleri tercih eder, böylece enerjisini yansıtır. her şeyin kusursuz olmasını ister....

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

Koç burcu ve ideal renkleri

Alev kırmızısı, parlak kırmızılar Koç Burc’u insanı; ateşli, canlı, renkli, hareketli ve enerjiktir. İlgi odağı olmaya alıştığından kendisine özen gösterir.

Genellikle parlak canlı renkleri tercih eder, böylece enerjisini yansıtır. Her şeyin kusursuz olmasını ister. Giyim, kuşam, makyaj malzemeleri; yani kendilerini daha da güzelleştirecek şeylere para harcamayı sever. Alışverişe çok düşkündür.

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

Boğa burcu ve ideal renkleri

Açık pembe, pastel mavi, lila Boğalar için idealdir. Bir keyif burcu olan Boğa, yemeye, içmeye, gezmeye para harcar, güzel olan her şeye sahip olmak ister.

Zor beğendiği için beğendiği ürüne yüklü bir para ödeyebilir. Evliliği hayal eden ve çeyiz sandığı hazırlayan Boğa kadını için iç çamaşırları alışverişi çok önemlidir. Giyiminde konfor onun için birinci sıradadır. Alışverişte kalitesine inandığı markaları tercih eder.

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

İkizler burcu ve ideal renkleri

Açık ve orta tonda maviler ve pembeler İkizler için idealdir. İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır.

Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Bilinçli bir müşteridir. Hareketli yapısı, giyim tarzını etkiler. Spor ve rahat seçimler tercih etse de çift karakterli özelliği onu giyim konusunda da değişken yapar.

Burçlara göre iç çamaşırınız nasıl olmalı?

Yengeç burcu ve ideal renkleri

Beyaz, gümüş, uçuk gri Yengeçler için ideal renklerdir. Ev kadınları en çok bu burçtan çıkar. Nazik, sakin, çekingendir, gösterişi sevmez. Duygusal ve romantiktir, sade giyinir. Açık ve pastel renkli romantik iç çamaşırları onunla uyum sağlar.

Kendisinin yanı sıra sevdiklerine hediye almayı ihmal etmeyen bu burç kadını, özel günleri asla unutmaz. Hediye seçimlerinde de sade ve romantik parçaları tercih eder.