BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

14 Şubat sevgililer günü yediyeleri 14 Şubat'ta burca göre hangi hediyeler alınabilir? 14 Şubat erkeklere göre hediyeler, sevgililer günü kadınlara özel yaratıcı hediyeler ve detaylar internethaber'de.

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

14 Şubat 2017 bu yıl salı gününe geliyor. Çiftler 14 Şubat öncesi yaratıcı ve ilginç hediye alma yarışına girdi. Bazı kişiler ise 14 Şubat'ın nereden çıktığını ve tarihini merak ediyor. 14 Şubat'a bir gün kala hala hediye almadıysanız size çok güzel harika hediye fikirlerimiz var. Hem sevgilinizi mutlu edecek hem de onu ne kadar tanıdığınızı kanıtlamak için burcuna göre hediye seçimi yapın. Peki hangi burca 14 Şubat'ta nasıl hediye alınabilir? Yay, boğa, balık, oğlak astrolojinin 12 burcuna göre ilgili alanları ve 14 Şubat burçlara göre hediyeler internethaber'de.

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

Astrolog Güliz Kına, 14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilisine ne hediye alacağına karar veremeyenler için, burçlara göre hediye tavsiyelerinde bulunuyor.

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

KOÇ: Eğer bir Koç burcu ile beraberseniz onun hareketli hayatına, aksiyon isteğine ve yerinde duramayan çocuksu enerjisine ayak uydurmalısınız. Bu lider ve her şeyin en iyisini isteyen burca hediye alırken biraz ince eleyip sık dokumalı ve onu heyecanlandıracak bir şeyler bulmalısınız. Örneğin mesleği ile ilgili bir kitap ya da teknolojik alet. Maceralı bir seyahat, çok sevdiği markanın son çıkan ürünü ya da sevdiği müzik grubunun konser bileti olabilir. Bir Afrika seyahati organizasyonu onu heyecanlandırabilir, uzaklara gidemem derseniz bir macera parkı ya da trekking turu güzel olabilir. Unutmayın Koç’lar aksiyon ve macera sever!

Burca göre 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri

BOĞA: Boğa burcuna hediye almak istiyorsanız güzel bir restoranda 2 kişilik bir yemek hediye edebilirsiniz ya da SPA paketi. Daha özel olsun isterseniz tabiî ki evde ona çok şık bir sofra ve sevdiği yemekleri yapın. Evine ya da mutfağına hem şıklık hem de fonksiyon katacak bir hediye ye de bayılacaktır. Hediyenin maddi değeri ile de ilgileneceğinden markalı bir üründe hoşuna gidebilir. Giydiği ve sevdiği markadan alınacak bir kıyafet onun mutlu edecektir ama en en iyisi Boğa burcuna sabahtan başlayan bir organizasyon. Güzel bir kahvaltı, sonra bir SPA merkezinde masaj, sonrasında ise şık bir yerde akşam yemeği eşliğinde güzel bir hediye Boğa burcunu son derece memnun edecektir. Ne de olsa zevk ve keyif insanıdır Boğalar ve bu hayatta en sevdiği şeylerden biri de yemek yemektir.