BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,09
ALTIN 2.464,13

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

Kaçakçılık olaylarında uygulanan yöntemler, görenleri hayrete düşürüyor. hemen her çeşit eşyayı zula olarak kullanan kaçakçılar, gümrük kapılarında alınan önlemleri aşmak için yeni yeni yöntemler deniyor. işte türkiye ve dünya'dan şeytanın aklına gelmez dediğimiz kaçakçılık yöntemleri...lale...

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

Kaçakçılık olaylarında uygulanan yöntemler, görenleri hayrete düşürüyor. Hemen her çeşit eşyayı zula olarak kullanan kaçakçılar, gümrük kapılarında alınan önlemleri aşmak için yeni yeni yöntemler deniyor. İşte Türkiye ve Dünya'dan şeytanın aklına gelmez dediğimiz kaçakçılık yöntemleri...

Lale GENÇALP/SABAH İnternet

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

PROTEZ BACAKLARININ İÇİNDE 13 KİLO NARGİLE TÜTÜNÜ

Cilvegözü'nde Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat görevlileri tarafından yapılan rutin kontroller sırasında Suriye'den Türkiye'ye gelen her iki bacağı protezli olan bir kişi, şüphe üzerine arandı. Söz konusu kişinin protez bacaklarından bir tanesinin yerine tam takılmadığı ve normalden daha fazla aralık olduğu fark edildi. Bagaj X-Ray cihazından geçirilen protezde yoğunluk tespit edilmesi üzerine protezler açıldı. Protez bacaklardan 13 kilogram tömbeki (nargile tütünü) ortaya çıkarıldı.

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

SİGARALARI VÜCUTLARINA SARARAK YURDA SOKMAYA ÇALIŞTILAR

Sarp Sınır Kapısı'nda, vücutlarına sardıkları kaçak sigaraları yurda sokmaya çalışan 4 Gürcü kadın yakalandı. Alınan bilgiye göre, Gürcistan'dan Türkiye'ye Sarp Sınır Kapısı'nı kullanarak yaya olarak giriş yapan Gürcistan uyruklu E.L, N.T, M.L. ve N.G'nin durumundan şüphelenen Hopa Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, kadınların üzerlerini aradı.

Bunlar şeytanın bile aklına gelmez!

Aramada, kadınların vücutlarına sarılı vaziyette, elbiselerin altına gizlenmiş değişik markalarda toplam 455 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili E.L, N.T, M.L. ve N.G. gözaltına alındı, sigaralara el konuldu.