BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28
POLİTİKA

Bülent Arınç'tan FETÖ itirafı! Düşünmemiştim

15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra siyasetten uzak kalan AK Parti kurucuları arasında yer alan Bülent Arınç, FETÖ'yle ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Arınç bunların 'Silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmemiştim' dedi.

15 Temmuz'a gelinen süreçte yaptığı açıklamalarının sorulması üzerine konuşan Arınç, "Silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmemiştim" dedi.
AK Parti kurucuları arasında yer alan Bülent Arınç, 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra siyasetten uzak kalmıştı.
Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı karelere girmeye başlayan Arınç, Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

"SİLAHLI BİR ÖRGÜT OLABİLECEĞİNİ..."

"Bülent Arınç, 15 Temmuz'a giden bu süreçte, bu yapının güçlenmesini cesaretlendirecek bir takım açıklamalar yapmış olabilir mi?" sorusuna yanıt veren Arınç, FETÖ'nün silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmediğini ifade etti. Bülent Arınç, "Cemaat, camia, Fetullahçılar diye bilinen bu örgütün, silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmemiştim." diye konuştu.

SİYASETE DÖNECEK Mİ?

Arınç, aktif siyasete dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine kendisinin AK Parti'nin kurucuları arasında olduğunu hatırlattı.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle