BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın, şarkıcı Sıla ile ilgili yayınladıkları haber nedeniyle yapılan eleştirileri cevapladı.

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

Kanal D Haber'in sunucusu Buket Aydın, Sıla'nın şiddet gördüğünü iddia ettikten sonra çekilen görüntüleri yayınladığı için "Ahmet Kural'ı aklamaya çalışıyor" diyerek tepki gösteren Nagehan Alçı'ya "Ahmet Kural'ı tanımam, tanısam da savunmam" diyerek cevap verdi. Sıla'nın Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ettiği günden 18 saat sonra şarkı söylediği görüntüler geçen cuma günü Buket Aydın'la Kanal D Haber'de yayınlamıştı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Nagehan Alçı, "Yazıklar olsun Kanal D, Ahmet Kural'ın açıklamalarını vererek açıkça bir "erkek aklama destanı" yazmışlar." diyerek tepki gösterdi. Alçı'ya jet hızında yanıt veren Buket Aydın ise, "Ahmet Kural'ı tanımam, tanısam da savunmam" diyerek cevap verdi.

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

"DAVANIN İZLEYİCİSİYKEN AKTÖRÜ HALİNE GETİRİLMEYE ÇALIŞTIM" İşte Buket Aydın'ın açıklamasından satırbaşları; "Kamuoyuna Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp etmesi iddiasıyla yansıyan davanın sadece bir izleyicisiyken adeta bir aktörü haline getirilmeye çalışmaktan çok büyük bir rahatsızlık duyuyorum. Olay ilk ortaya çıktığında Ahmet Kural'ın Kanal D Haber'e yapmış olduğu açıklanmanın ardından tepkilerin odağına oturtulmak istendim. Sonrasında Sıla Hanım ile telefonda görüşüp habercilik etiği çerçevesinde bu görüntüyü yayınladığımızı anlattım.

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

"GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMAK HABER MERKEZİNİN EN DOĞAL HAKKIDIR" Koskoca bir ekip var. Bu görüntü getirilmiş. Ben nasıl, ne gerekçe ile bunu akıştan attırabilirim? Sıla Hanım görüntülerin olaydan sonra çekildiğini doğruluyor. Görüntüde soruşturma dosyasından alınmış. Bunu yayınlamak haber merkezimizin en doğal hakkıdır ki; tekrar söylüyorum burası benim isteklerime göre yönetilen, insanların emeğinin yok sayıldığı bir yer değil.

Buket Aydın’dan Nagehan Alçı’ya 'Sıla' sert cevap

"BİRİNİ AKLAMA VEYA YERME ÇABAM YOK" Haberi sunarken herhangi bir yorum zaten yapmadım. Bu davada diğer tüm davalarda olduğu gibi sadece bir haberci hassasiyetindeyim. Kimseyle bir yakınlığım herhangi birini aklama veya yerme çabam yok. Yargıya intikal etmiş bu konu çözümünü yargıda bulacaktır.