BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,81
ALTIN 2.418,58

Bu üzüm her derde deva

Bu üzüm her derde deva

Bektaşi üzümü yetiştirmesi kolay ve üzüme benzeyen bir meyvedir. Bakımının zahmetsiz olmasıyla bilinen bu meyvenin sağlık açısından inanılmaz faydaları bulunmakta.

Bu üzüm her derde deva

Bektaşi üzümü yetiştirmesi kolay ve üzüme benzeyen bir meyvedir. Bakımının zahmetsiz olmasıyla bilinen bu meyvenin sağlık açısından inanılmaz faydaları bulunmakta. İçeriğinde yer alan yüksek miktarda C vitamini ve antioksidanlar sayesinde sağlıklı beslenmenin temelini oluşturan bektaşi üzümünün faydaları şunlardır,

Bu üzüm her derde deva

Göz sağlığı Bektaşi üzümünün içeriğinde bulunan antioksidanlar gözde yer alan retinayı koruyarak, katarakt riskini azaltır. Göz sağlığı için kullanımı: Bektaşi üzümünü bir gün boyunca suda bekletin. Ertesi gün bu suyla, gözlerinizi yıkayarak göz hastalıklarını iyileştirebilir, görme yeteneğinizi daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

Bu üzüm her derde deva

Doğurganlığı ve üremeyi olumlu yönde etkiliyor Kadınlarda gebe kalımını kolaylaştırıyor. Aynı zamanda yüksek miktarda C vitamini içermesinden dolayı erkeklerde spermleri çoğaltıp, sperm kalitesini arttırıyor.

Bu üzüm her derde deva

Kanser hücrelerinin yayılması önlüyor Yüksek oranda antioksidan içermesi kanserle birlikte çoğalan serbest radikallerin gelişimini engelliyor. Aynı zamanda hücreleri serbest radikallere karşı koruyarak, karaciğer, mide ve pankreas kanserini önlüyor. Bunun yanında kanser olup kemoterapi gören hastalarda oluşabilecek yan etkileri en aza indiriyor.