BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

iPhone'lar çok akıllı üstün olabilir ama Android kadar ilginç ve çeşitli uygulama yok..

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

1. 'Muzei' uygulaması, telefonunuzun ana ekranını canlı bir müzeye çevirmeyi garanti ediyor.
Canlı bir duvar kağıdı uygulaması olan Muzei, ana ekranınıza her gün farklı sanat eserleriyle şenlendiriyor. Bunların yanında aynı zamanda ücretsiz bir uygulama olarak kullanıcılara sunulmuştur.

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

2. Film izlerken aynı zamanda mesaj da atmak isteyenler için HoverChat Bir mesajlaşma uygulaması olan HoverChat size başka bir uygulamayla uğraşırken ya da film izlerken mesajlaşma imkanı tanıyor. Mesaj ekranını istediğiniz gibi boyutlandırabildiğiniz uygulama, aynı zamanda ücretsiz.

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

3. Telefonunuza not almak için en iyi uygulama Yoğun ve unutkan insanlar için gün içerisinde yapılacakların notunu almak olmazsa olmaz bir eylemdir. Ancak telefonlardaki not tutma uygulamalarının yetersizliği can sıkmaktadır. Google Keep ise kullanışlı bir hatırlatıcı ve not tutma uygulamasıdır. Ayrı ayrı renklendirebildiğiniz konu başlıklarına isterseniz fotoğraf da ekleyebilirsiniz. Ayrıca sesli bir not aldıysanız uygulama sizin için otomatik olarak kaydediyor. Ve ücretsiz.

Bu uygulamalar çok işinize yarayacak

4. Cover uygulaması, en sevdiğiniz diğer uygulamaları kilitli ekranınızda gösterir.
Bu uygulamayla sık kullandığınız uygulamaları sayfalarca arama zahmetinden kurtuyorsunuz. Ancak bunun yanı sıra en önemli özelliklerinden birisi de, programın sizin işte, evde ya da arabada olduğunuzu algılayarak, bu zaman dilimlerinde en çok kullandığınız uygulamaları kilitli ekranda göstermesidir. Bunların hepsini yaparken de ücretsiz olması bir başka güzel noktadır.