BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99

Bu ürünler sadece Türklere özel

Bu ürünler sadece Türklere özel

Bir reklam ajansı alaturka kültürünü ve türklere has alışkanlıkları tasarımla birleştirerek orhan gencebay, zeki müren gibi kült sanatçıları ve alaturka motifleri özgün tasarımlı ürünlere dönüştürüyor. tasarım alaturka girişimi, türk kültürüne ait motifleri gündelik hayatta kullanılan ürünlerle...

Bu ürünler sadece Türklere özel

Bir reklam ajansı alaturka kültürünü ve Türklere has alışkanlıkları tasarımla birleştirerek Orhan Gencebay, Zeki Müren gibi kült sanatçıları ve alaturka motifleri özgün tasarımlı ürünlere dönüştürüyor. Tasarım Alaturka girişimi, Türk kültürüne ait motifleri gündelik hayatta kullanılan ürünlerle buluşturuyor.

Bu ürünler sadece Türklere özel

Rafineri’nin genç yeteneklerinin gönüllü çalıştığı koleksiyon; Sulukuleli kadınların nakış motifleriyle işlediği özel Orhan Gencebay tişörtleri, “Batsın Bu Dünya” harflerinden oluşan buz kalıpları, “One Minute Rolex” kol saati, Zeki Müren’i simgeleyen sönmeyen sanat güneşi mumu, Emrah görselinden yapılmış “Acıların Stencil”i gibi özgün tasarımlı ürünlerden oluşuyor.

Bu ürünler sadece Türklere özel

Koleksiyondaki ürünlerin tasarımından üretimine kadar tüm süreçlerini kendisi finanse eden Rafineri, satışa sunacağı ürünlerden elde edeceği geliri, el nakışlarıyla koleksiyona emek veren Sulukuleli kadınlar yararına bağışlayacak.