BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Bu sezon ekrana veda eden diziler

Bu sezon ekrana veda eden diziler

Veda vakti geldionlar milyonlarca kişi için 'aileden biri' gibi olmuşlardı. gözlerini ekrandan ayıramayan tutkunları gün geldi onlar için sevindi, gün geldi onlar ağlıyor diye gözyaşı döktü.ama şimdi "ayrılık vakti"... merakla izlediğiniz hangi dizi ne zaman ekrana veda ediyor.. işte gelecek sezon...

Bu sezon ekrana veda eden diziler

VEDA VAKTİ GELDİ
Onlar milyonlarca kişi için 'aileden biri' gibi olmuşlardı. Gözlerini ekrandan ayıramayan tutkunları gün geldi onlar için sevindi, gün geldi onlar ağlıyor diye gözyaşı döktü.

Ama şimdi "ayrılık vakti"... Merakla izlediğiniz hangi dizi ne zaman ekrana veda ediyor.. İşte gelecek sezon ekranda olmayacak diziler.

Bu sezon ekrana veda eden diziler

"Fatmagül" aslında yıllar önce usta bir yazar tarafından yaratılmış bir kahramandı ama TV seyircisi ve genç kuşaklar onu 2010 yılının yeni yayın döneminde tanıdı. Dizinin daha yayın hayatına başlamadan manşetlerden inmemesinin nedeni iki sezon boyunca Aşk-ı Memnu ile zirveye yerleşen Beren Saat'in başrolde oynamasıydı. Kamera arkasında da aynı isim, Hilal Saral vardı.

Şimdi iki yıl boyunca Perşembe gecelerini ekran karşısında geçiren dizinin tutkunları için veda vakti geldi. Fatmagül'ün Suçu ne 21 Haziran'da yayınlanacak bölümüyle sona eriyor.

Bu sezon ekrana veda eden diziler

Vedat Türkali'nin 1986 tarihli aynı adlı film için yazdığı senaryodan çekilen dizinin kahramanı Fatmagül, Ege'nin küçük bir köyünde ağabeyi ve yengesiyle yaşayıp çobanlık yapıyordu.

Balıkçı Mustafa ile nişanlıydı ve küçücük dünyasında gelecekteki mutlu evliliğiyle ilgili hayaller kuruyordu.

Ama Fatmagül'ün hayalleri, zengin işadamı Reşat Yaşaran'ın oğlu Selim, yeğeni Erdoğan ve Vural yüzünden yıkıldı. Fatmagül, henüz yeni nişanlanan Selim Yaşaran ile Erdoğan Yaşaran ve Vural Namlı'nın tecavüzüne uğradı.

Bu sezon ekrana veda eden diziler

Sonunda zengin ailenin nüfuzu ağır bastı ve Fatmagül ile 'masum sanık' Kerim evlenmek zorunda kaldı. Fatmagül ve ailesi yeni ve zorlu bir hayat için İstanbul'a taşındılar.. Başlarda Kerim'e ısınamayan Fatmagül sonradan ona güvenmeye hatta sevmeye başladı. Günün birinde de zaten kendisine yıllardır tutmun olan Kerim'in aşkına karşılık verdi.