BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Bu savaşın galibi sizce kim?

Bu savaşın galibi sizce kim?

Cumhurbaşkanı nicholas sarkozy'nin türkiye ziyaretini beden dili açısından değerlendirdi...el sıkışmalarında eli üstte olan kişi daha otoriter görünmektedir. bu fotoğrafta sarkozy eli üstte olduğu için daha otoriter konumda. ayrıca gül’ü kendi alanına çekmiş. bunu genellikle otoriter kişiler...

Bu savaşın galibi sizce kim?

Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin Türkiye ziyaretini beden dili açısından değerlendirdi...
El sıkışmalarında eli üstte olan kişi daha otoriter görünmektedir. Bu fotoğrafta Sarkozy eli üstte olduğu için daha otoriter konumda. Ayrıca Gül’ü kendi alanına çekmiş. Bunu genellikle otoriter kişiler yapar. Sarkozy sabit durarak otoritesini biraz daha arttırmış. Çok da sıkı bir el sıkışma olmamış. Yüzler gülüyor ama göz çevreleri hareketsiz olduğu için kibarlık için gülünmüş gibi.

Bu savaşın galibi sizce kim?

Sarkozy elini Gül’ün omzuna koymuş. Bu otorite davranışlarının en belirgini. Otorite ne kadar artarsa, elimizi karşıdaki kişinin kol bölgesinde o kadar yükseğe koyabiliriz.

Bu savaşın galibi sizce kim?

El hala omuzda. Karşımızdaki kişinin bu şekilde otoritesini göstermesini istemiyorsak, o kişiye yaklaşarak ya da elimizi onun kolunun üstüne koyarak, bu durumdan kendimizi kurtarabiliriz.

Bu savaşın galibi sizce kim?

İşaret parmağı çok açık bir şekilde kararlılık ve hesap sormayı gösteriyor. Sarkozy “Bak sana/size söylüyorum” havası veriyor.