BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96

Bu reklamları izlemek yasak!

Bu reklamları izlemek yasak!

Beyonce’nin yeni parfümü ‘heat’ için çektiği cüretkar reklam, ingiltere’de fazla müstehcen bulunduğu için gün içi yayından kaldırıldı, televizyonlarda yalnızca akşamları gösterilmesine izin veriliyor. beyonce yalnız değil. işte yayınlandığında olay yaratan diğer...

Bu reklamları izlemek yasak!

Beyonce’nin yeni parfümü ‘Heat’ için çektiği cüretkar reklam, İngiltere’de fazla müstehcen bulunduğu için gün içi yayından kaldırıldı, televizyonlarda yalnızca akşamları gösterilmesine izin veriliyor. Beyonce yalnız değil. İşte yayınlandığında olay yaratan diğer reklamlar...

Bu reklamları izlemek yasak!

Moda devi giyim firmasının iki reklamına sakıncalı müstehcen içerikleri bulunduğu gerekçesiyle yayın yasağı geldi. Tartışma yaratan ve iki dergide yayınlanan ilanlardan birinde ormanlık alanda bikinili bir kadın kendi cinsel organının fotoğrafını çekiyor ve arka planda bir aslan görülüyor.

Bu reklamları izlemek yasak!

İkinci reklamda bir kadın güvenlik kamerasına göğüslerini gösteriyor. İki posterde de "Akıllıların beyinleri olabilir, ama aptallar ta...lıdır. Aptal olun" sloganı kullanılıyor. İngiltere'de reklam ve ilan standartlarından sorumlu kurum 33 kişinin ilanlardan şikayetçi olması üzerine iki ilanın yayınına yasak getirdi. Şirket ise reklamını savunarak, ilanların "kadınlığın çok güçlü ve beklenmedik imajını sergilediğini" öne sürüyor.

Bu reklamları izlemek yasak!

Fransa'da sigara karşıtı bir reklam tartışma yarattı. İlanda yaşlı bir adam ağzında sigara olan bir gencin başına elini koymuş olarak görünüyor.Reklam sloganı ise "Sigara içmek tütünün kölesi olmak demektir." Kampanyayı yapan"Droits des Non-Fumeurs" (Sigara içmeyenlerin Hakları) örgütü ise posterlerin cinsel istismar ya da tecavüz göstermediği, fakat şok etkisi yaratmayı amaçladığını belirtti. Ancak reklam şimdiden büyük tartışmalara neden oldu.