BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,31
DÜNYA

Bu kadarınada pes! Seyir halinde ilişkiye girerken yakalandılar

İspanya'da trafikte seyir halindeyken mavi bir araba içerisinde yaşananlar yok artık dedirtti. İlişkiye giren çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşılmasından ardından İspanyol polisi teyakkuza geçti.

Sosyal medyada paylaşılan bir video İspanya’yı karıştırdı… İspanya’daki bir otoyolda bir Twitter kullanıcısının çektiği videoda, sol şeritte ilerleyen mavi renkli bir otomobil görülüyor. Fakat videoya dikkatle bakınca erkek sürücünün sarışın bir yolcuyla seviştiği rahatlıkla görülüyor.

Videonun kısa sürede paylaşım rekoru kırmasının ardından güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler sonunda kısa sürede araç bulundu… Ülkenin Villacastin bölgesine bağlanan otoyolda çekilen görüntüleri inceleyen yetkililer aracın Madrid’de yaşayan bir adama ait olduğunu buldu. Yapılan baskın sonrasında gözaltına alınan adam yaşananları kabul etti. Birlikte olduğu kadını da itiraf eden adamın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Yerel basın, soruşturma sonrasında yakalanan adamın rekor ceza almasının olası olduğunu iddia etti. Sürücü ve kadının 6 aydan 2 yıla kadar hapis, en az 500 euro para ve 1 yıldan 6 yıla kadar ehliyetine el konulması cezası verilebileceği belirtildi.

Sitene Ekle
Etiketler