BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99

Bu insanlar çok sinir bozucu!

Bu insanlar çok sinir bozucu!

Sadece ben, ben, bensözlüklerde 'gıcık'ın karşısında yazılanları biliyoruz ama ne demek istediğimizi çok iyi anladınız. işte insanın sinirlerini tepesine çıkaran katlanılmaz 25 insan tipi.laf sırası onlara geldiğinde sadece kendilerinden söz etmekle kalmayıp ‘o değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve...

Bu insanlar çok sinir bozucu!

Sadece ben, ben, ben

Sözlüklerde 'gıcık'ın karşısında yazılanları biliyoruz ama ne demek istediğimizi çok iyi anladınız. İşte insanın sinirlerini tepesine çıkaran katlanılmaz 25 insan tipi.

Laf sırası onlara geldiğinde sadece kendilerinden söz etmekle kalmayıp ‘O değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve sonra şahsi dertlerini anlatmaya geçenler… Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenler…
Bu insanlar çok sinir bozucu!

Dişlerini tıslatanlar

Önce bir ihtiyaçla başlamıştır, sonra tike dönmüştür. Boş bulundukları her anda dişlerinin arasını tıslatarak öttürürler. Onlar farkında değildir, ama etrafındakiler bir süre sonra sadece o sesi duymaya başlar.

Bu insanlar çok sinir bozucu!

Yüksek sesle konuşanlar

Hiç gerek yokken bağıra bağıra konuşan bir model vardır. Artık o ses düzeyi onlara normal gelmeye başlamıştır. Kafa şişirirler, hayattan bezdirirler. Bir de gülmeye başlarlarsa, yanarsınız.

Bu insanlar çok sinir bozucu!

Telefon bağımlıları

Siz karşısına geçmiş hararetli bir şey anlatıyorsunuzdur, onun gözü eldeki telefondan başkasını görmüyordur. Belli ki Twitter mesajlarını kontrol ediyor, ama sırf bunu çaktırmamak için bir de sizi dinliyormuş gibi “hı hı” diyerek başını sallıyor.