BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

Haftasonu ailenizle ya da arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmenin en basit yollarından biri de sinema . Peki bu hafta vizyonda hangi filmler var ? Bu hafta vizyonda 1'i yerli 6'sı yabancı olmak üzere 7 film siz sinemaseverleri bekliyor.

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

Haftanın son çalışma gününde tatil günlerinizde ailenizle ya da arkadaşlarınızla birlikte vaktinizi eğer sinemada geçirmek istiyorsanız bu galeri tam da size göre. Bu hafta vizyondaki filmleri sizler için derledik. Sinemalarda bu hafta vizyonda 1'i yerli 6'sı yabancı olmak üzere 7 film bulunuyor. Eğer hareketli bol aksiyonlu bir film izlemek istiyorsanız 'Çatışma' filmi tam size göre. Korkmak biraz gerilmek isteyenler için de 'Dışarıda' filmi sizleri bekliyor. İşte haftanın filmleri....

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

1- ÇATIŞMA: Eski polis, eski koruma, eski mahkum... Bruce Willis artık 63 yaşında. Tom Cruise gibi yaşlanma karşıtı olmadığı için de hep bir şeylerin eskisi rolünde karşımıza çıkıyor. Zor Ölüm devri kapandığından bu yana aksiyon filmlerinde onu esas adamın akıl hocası, sağ kolu, suç dünyasına tövbe etmiş eski polis gibi yardımcı rollerde seyrediyoruz. Onun her zaman kemik bir gişesi vardır, ancak Bruce Willis iyi bir aktördür, asıl unutulmaması gereken budur. Bu macerada banka soygunu sırasında yakın arkadaşını kaybeden Jacob’a, Frank Grillo hayat veriyor. Eski bir polis olan komşusu James’i ise Willis canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim Brian A. Miller.

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

2- GÜRBÜZ: HADİ ALLAH'A EMANET: Orhan Erkal'ın yönettiği Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz'ün içine atıldığı macerayı anlatıyor. Filmin başrolünde sosyal medya fenomeni Emre Mutlu var.

Bu hafta vizyonda neler var ? İşte haftanın filmleri

3- UPGRADE: Logan Marshall-Green’in başrolünde yer aldığı, ortalamanın altında bir intikam hikayesi Upgrade. Karısını bir soygun esnasında kaybeden, kendisi ise felç kalan Grey Trace'in milyarder bir çılgın tarafından deneysel bir tedaviye tabi tutulması vs vs... Bundan yıllar önce, yapay zekanın, üstün teknolojinin, uzay gemilerinin yer aldığı filmler heyecan yaratır, merak uyandırırdı. Artık her şey daha ulaşılır, daha olağan. Dolayısıyla yapay zeka sayesinde üstün güçler edinip, karısının intikamının peşine düşen adam, bir kıyı kasabasında yaşayıp, karısının adını bir parka vermeyi tercih etseydi de olurdu. Bu arada filmin yönetmeni Ruhlar Bölgesi serisinin üçüncü filmine imza atan Leigh Whannell.