BIST 10.400
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.402,15

Bu araba Türkiye'ye geldi

Bu araba Türkiye'ye geldi

Otomotiv endüstrisinin anavatanı olan kuzey amerika’da “2009 yılının otomobili” seçilen hyundai’nin lüks sınıftaki yeni otomobili ve amiral gemisi genesis türkiye’de satışa sunuldu.

Bu araba Türkiye'ye geldi

Otomotiv endüstrisinin anavatanı olan Kuzey Amerika’da “2009 Yılının Otomobili” seçilen Hyundai’nin lüks sınıftaki yeni otomobili ve amiral gemisi Genesis Türkiye’de satışa sunuldu.

Bu araba Türkiye'ye geldi

Genesis; 4975 mm’lik uzunluğu, 1890 mm’lik genişliği, 1480 mm’lik yüksekliği ve tam 2935 mm’lik dingil mesafesiyle lüks sınıfta yer alan bir sedan otomobil.

Bu araba Türkiye'ye geldi

Güçlü ve akıcı hatlara sahip olan Genesis’in ön tasarımında özellikle Xenon teknolojisine sahip ayarlanabilir ön far sistemi, tampondaki hava giriş kanalı, büyük radyatör ızgarası ve devamında A sütununa kadar uzanan agresif kaput şişkinliği dikkat çekiyor.

Bu araba Türkiye'ye geldi

Profilden bakıldığındaysa kısa tutulan ön ve arka bölüm arasında şişkin çamurluklar ve dinamik bel çizgisi sportifliği ve modernizmi simgeliyor. Estetikliği vurgulayan arka stoplar ve kaslı duruşa sahip olan bagaj bölümüyse Genesis’in aynı zamanda hem agresif hem de şık olabileceğini gösteriyor.