BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,82
ALTIN 2.408,74

Bu adamı yeniden yarattılar!

Bu adamı yeniden yarattılar!

Mardin devlet hastanesi plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı dr. barış yiğit, cilt kanseri nedeniyle birçok kez ameliyat geçiren ve burnunda büyük bir eksiklik olan 55 yaşındaki ibrahim ülger'e, alnından doku ve kaburgasından aldığı kıkırdak ile yeni burun yaptı.

Bu adamı yeniden yarattılar!

MARDİN Devlet Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Barış Yiğit, cilt kanseri nedeniyle birçok kez ameliyat geçiren ve burnunda büyük bir eksiklik olan 55 yaşındaki İbrahim Ülger'e, alnından doku ve kaburgasından aldığı kıkırdak ile yeni burun yaptı.

Bu adamı yeniden yarattılar!

Daha önce 3 hastane değiştiren ve 7 kez ameliyat olmasına rağmen burnunu bir türlü düzeltemediğini belirten Ülger, "Bu kez de inanmıyordum ama kaybedeceğim bir şey yoktu" dedi.

Bu adamı yeniden yarattılar!

Geçirdiği hastalık nedeniyle burnunda büyük bir eksiklik ve çirkin görüntü oluşan İbrahim Ülger, Ankara'da 3 farklı hastanede 7 kez ameliyat olmasına rağmen burnundaki eksikliği gideremedi.

Bu adamı yeniden yarattılar!

Yapılan çok sayıda ameliyattan sonra artık hiç bir doktorun ameliyata alma cesareti göstermemesi üzerine Mardin'e dönün Ülger, evine 200 metre uzaklıktaki Devlet Hastanesi'ne gitti. Buradaki Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Barış Yiğit, Ülger'e alnından doku ve kaburgasından da kıkırdak alarak yeni bir burun yaptı.