BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip...

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip...

Fransa'da 'ağırlıksızlık durumu'nun astronotların vücudunda ne gibi etkiler yarattığını araştıran Tıp Enstitüsü ve Uzay Fizyolojisi Kliniği MEDES, iki ay boyunca yatacak kişiler arıyor.

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip... - Resim: 1

Fransa'da 'ağırlıksızlık durumu'nun astronotların vücudunda ne gibi etkiler yarattığını araştıran Tıp Enstitüsü ve Uzay Fizyolojisi Kliniği MEDES, iki ay boyunca yatacak kişiler arıyor. Astronotların yer yüzüne döndüklerinde vücutlarında oluşabilecek komplikasyonları önlemek için gerçekleştirilecek araştırmada, 2 ay boyunca gece gündüz yatacak kişilere 16 bin euro (62 bin TL) ödenecek.

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip... - Resim: 2

Başın hafif aşağıda olacağı yatış pozisyonundan dolayı bu 60 günlük sürenin daha uzun hissedilmesi de mümkün.20-45 yaş arası erkekler arasında seçilecek 24 kişinin hiçbir sağlık probleminin olmaması ve sigara kullanmıyor olması gerekiyor.

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip... - Resim: 3

20-45 yaş arası erkekler arasında seçilecek 24 kişinin hiçbir sağlık probleminin olmaması ve sigara kullanmıyor olması gerekiyor.

Böyle iş ilanı görülmedi! Erkekler yatağa girip... - Resim: 4

Ayrıca vücut endeksinin de 22 ila 27 arasında olması, sportif ve alerjik bir hastalığının da bulunmaması başvuru şartları arasında yer alıyor.