BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
GÜNCEL

Börekçiye giren acemi hırsız, işyeri sahibini bile güldürdü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir börekçiye giren acemi hırsız, işyeri sahibini bile güldürdü.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir börekçiye giren hırsız, tezgaha geçilen boşluğu görmeyip, tırmanarak hırsızlık yapınca işyeri sahibini bile güldürdü. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesinde bulunan ilçesinde bulunan bir börekçide meydana geldi. Sabah 04.00 sıralarında iş yerine giren hırsız, yazarkasa içinde bulunan yaklaşık 80 lirayı alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık, sabah iş yerine gelen çalışanlar tarafından fark edildi. Güvenlik kameralarına da yakalanan hırsızın tedirgin tavırları dikkat çekti. Hırsızın, tezgahın arkasına kolay bir şekilde geçmek yerine, tezgaha tırmanarak paraları çalmayı tercih etmesi iş yeri sahibini bile güldürdü.

Hırsızın önce dükkan etrafında gezdiğini ifade eden işyeri sahibi Samet Sayan, “Sabah 4 sıralarında, kimsenin olmadığı zamanlarda, en müsait gireceği yerden giriyor. Bizim camlarımız müsait. Sakin bir şekilde giriyor. Dükkanın içinde çok sakin. Sonra eğiliyor, kalkıyor, birisini görüyor zannedersem. Tezgahın arkasına dolaşmak yerine, tırmanarak paraları alıyor. Aksiyon arıyor galiba. Paraları alıp gidiyor” dedi.

Sitene Ekle
Etiketler