BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
HABER /  GÜNCEL

Bogdanovic: Maçı 2. çeyrekte yaptığımız hatalarla kaybettik

Real Madrid'e yenilerek Final Four'da final şansını kaybeden Fenerbahçe Ülker'de yıldız oyunculardan Bogdanovic, 21 sayı fark yedikleri ikinci çeyrekteki hatalarının sonucu belirlediğini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Ülker oyuncularından Bogdan Bogdanovic, Final Four'da Real Madrid Real Madrid karşısında aldıkları mağlubiyeti değerlendirirken, ''maçı 2. çeyrekte yaptıkları hatalarla kaybettiklerini' söyledi.

Real Madrid'e 96-87 yenilen Fenerbahçe Ülker'in yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, "İkinci çeyrekte yaptığımız hatalar tecrübesizlikten kaynaklanmış olabilir. İlk çeyrekte öndeydik ama çok kötü bir ikinci çeyrek oynadık. Üçüncü çeyrekte daha iyiydik ama ikinci çeyrekte yaptığımız hatalar maçın sonucunu belirledi. Real Madrid çok fazla üçlük buldu ve farkı bir anda 20 sayının üzerine çıkardı" dedi.

Bogdanovic zaman zaman sertleşen maç için, "Sert bir maç olması doğal. Herkes duygusal, herkes kazanmak istiyor. Sahada olan sahada kalır" yorumunda bulundu.

Rodriguez: Amacımız farkı erken açmaktı

Real Madrid'in tecrübeli oyun kurucusu Sergio Rodriguez, Fenerbahçe Ülker'in çok yetenekli bir takım olduğunu ancak dün gece daha iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu belirtti. Rodriguez sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci çeyrekte çok şut soktuk ve Fenerbahçe'yi şaşırttık. Amacımız zaten ilk yarıda çok savaşıp farkı erkenden açmaktı. Evimizde oynamanın zor olacağını biliyorduk ama Final Four Madrid'de olduğu için mutluyuz. Seyircimiz bizi çok güzel destekledi."

Obradovic'tan sözleşme uzatma sinyali

Barclaycard Center'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker koçu Zeljko Obradovic çok zor bir maç oynadıklarını ve ilk kez Final Four'da oynayan takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Obradovic mağlubiyet için, "Onlara çok boş atışlar verdik ve cezalandırıldık. Real Madrid için adil bir galibiyetti. Takımım için ise iyi bir tecrübe oldu. Birşeyi inşa etmek için zaman gerek. Real dört yıldır aynı kadroyla oynuyor" dedi.

"Gelecekte yine Final Four'da oynayacağımıza inanıyorum" diyen Obradovic, böylece Fenerbahçe Ülker'deki görevini sürdüreceğinin sinyalini verdi.

Obradovic Pazar günü oynanacak finalde ise Real Madrid'i destekleyeceğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker koçu, 1995'te Real Madrid'i finalde Olimpiakos'u yenerek Final Four şampiyonu yapmıştı. O takımın oyuncularından biri de, Real Madrid koçu Pablo Laso'ydu.

Laso: Fenerbahçe işimizi zorlaştırdı

Pablo Laso da maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe Ülker'in işlerini zorlaştırdığını, finale kaldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncularını kutlayan Laso ikinci periyotta topu çok iyi çevirerek farkı açtıklarını, ikinci yarıda da oyunu iyi kontrol ettiklerini belirtti.

Laso'nun finaldeki rakipleri Olimpiakos'un yıldızı Vassilis Spanoulis'le ilgili yorumu ise "Onun hakkındaki en önemli şey karakteri. Kendine güveniyor, maçı değiştirebiliyor. CSKA Moskova maçında da iyi oynamadığı ilk yarıdan hiçbir şekilde etkilenmedi" oldu.

Final Four'da yarın Fenerbahçe Ülker TSİ 18:00'de CSKA Moskova ile 3.lük maçına çıkacak; TSİ 21:00'de ise ev sahibi Real Madrid finalde Olimpiakos'la karşı karşıya gelecek.