BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
GÜNCEL

Bodrum'da tüyler ürperten cinayet!

Bodrum'da yaşanan olayda 25 yaşındaki Erkan B.E., 86 yaşındaki komşusu Mühtez Acunaş'ı evinde boğazını keserek öldürdü.

Bodrum'da manik depresif kişilik bozukluğu hastası olduğu ileri sürülen 25 yaşındaki Erkan B.E., 86 yaşındaki komşusu Mühtez Acunaş'ı evinde boğazını keserek öldürdü.


Daha sonra döndüğü evlerinde aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan Erkan B.E., jandarmalar tarafından etkisiz hale getirilip, hastaneye kaldırıldı. Erkan B.E.'nin kendisini yakalayan jandarmalara, "O kadının kulağında dinleme cihazı vardı. Öldürmek zorundaydım" dediği öğrenildi.


Akyarlar Mahallesi Umut Mercan Tatil Sitesi'ndeki Mühtez Acunaş'ın villasının önünde dün akşam saatlerinde kan izleri olduğunu farkeden komşuları, merak edip içeri girdiklerinde, korkunç manzara ile karşılaştı. Acunaş'ı salonun ortasında kanlar içinde yatarken bulan komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri Acunaş'ın boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.


Evde yapılan incelemede herhangi bir değerli eşya veya paranın alınmadığı kapı ve pencerelerde zorlama olmadığını belirlendi. Soruşturma başlatan polis, Acunaş'ın evine en son olay günü saat 20.30 sıralarında bayramlaşmak için aynı sitede iki blok ilerdeki evde yaşayan Erkan B.E.'nin geldiği belirlendi. Jandarma ekipleri, Eerkan B.E.'nin evine yöneldiği sırada buradan "Yetişin oğlum kendini öldürüyor?" feryatları geldiği duyuldu.


Evdeki bir odaya kendisini kilitleyip, olayda kullandığı bıçakla el ve kollarından kendini yaralayarak intihar girişinde bulunan Erkan B.E.'ye kapıyı kırarak içire giren jandarma ekipleri, müdahale etti. Jandarma eşliğinde ambulansa bindirilen Erkan B.E., Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.


"KULAĞINDA DİNLEME CİHAZI VARDI ÖLDÜRMEK ZORUNDAYDIM"


Erkan B.E.'nin kendisini yakalayıp, etkisiz hale getiren jandarmalara, "O kadının kulağında dinleme cihazı vardı. Öldürmek zorundaydım" dediği ve bu sözlerinin kayıt altına alındığı öğrenildi. Ahmet E. ise oğlunun duygudurum bozukluğu ve manik depresif kişilik bozukluğu olarak bilinen bipolar hastası olduğunu ileri sürüp, tedaviyi reddettiğini söyledi.


İstanbul'dan bir ay önce yazlığına tatile geldiği öğrenilen Acunaş'ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp kurumu'na kaldırılırken, Erkan B.E.'nin ise tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sitene Ekle
Etiketler