BIST 10.169
DOLAR 32,30
EURO 35,01
ALTIN 2.454,54

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Yılbaşının yaklaşması, en az 3 gün, en çok 6 ay çalışıp, brüt 1.200 tl ile 2.750 lira arasında para kazanmanın da kapısını aralıyor. ister ister hediye paketleyin, ister bordrolama yapın ya da sadece araç kullanın. emekli ya da öğrenci olmanız da fark etmiyor. geçici 10 iş fırsatı sizi...

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Yılbaşının yaklaşması, en az 3 gün, en çok 6 ay çalışıp, brüt 1.200 TL ile 2.750 lira arasında para kazanmanın da kapısını aralıyor. İster ister hediye paketleyin, ister bordrolama yapın ya da sadece araç kullanın. Emekli ya da öğrenci olmanız da fark etmiyor. Geçici 10 iş fırsatı sizi bekliyor...

Maaş 1.400 liradan başlıyor

Otellerin ön büro personellerinden olan resepsiyonistlerin aylık kazançları brüt bin 400-2 bin 200 TL arasında değişiyor. Sorumluluk alanlarında ise müşterilerin oda anahtarlarını almak, yerleştirmek, faturaları düzenlemek, odalarla ilgili bilgi vermek, mevcut aksaklıkların giderilmesi için gerekli birimlerle iletişime geçmek gibi bir dizi iş bulunuyor.

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Geçici asistanlar boşluk dolduruyor

Maaş, brüt 2 bin-3 bin TL arasında değişiyor. Şirketlerin yoğun dönemlerinde iş yükünü hafifletmek adına veya var olan personelin, sağlık sorunları, doğum izni, yıllık izin vs gibi durumlarındaki mevcut boşluğu doldurmaya yarıyor.

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Mağaza satış destek elemanı


Hazır giyimden teknolojiye kadar çoğu sektörde yeni yıl alışverişi hareketliliği var. Talep üzerine mağazalar hem kasada yığılma olmasın diye hem de alışveriş esnasında tüketicinin işini kolaylaştırmak için bu döneme özel satış elemanı alıyor. Günlük ücret net 40-60 TL arasında.

Birkaç saat çalış, birkaç bini kap!

Hediye paketi için çalışanlar


Yeni yıl öncesi çok katlı mağazalarda ciddi anlamda hediye paketleme elemanı ihtiyacı doğuyor. Bunun için üniversite mezunu olmanız ya da bilgisayar bilmeniz gerekmiyor. Günlük net 35-55 TL arasında alıyorlar.