BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,29

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Facebook, Amazon, Twitter gibi platformlar son dönemde sadece teknoloji dünyasına değil finans dünyasına da damgalarını vurdu.

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Facebook, Amazon, Twitter gibi platformlar son dönemde sadece teknoloji dünyasına değil finans dünyasına da damgalarını vurdu. Son yıllarda en değerli şirketler listesinde üst sıraları kimseye bırakmayan bu platformlar kurucularına da hatırı sayılır bir servet kazandırdı. İşte bu isimlerin 1 saatte servetlerine ekledikleri miktar... Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey saatte 205 bin dolar kazanıyor.

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Seattle doğumlu ABD'li iş adamıdır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Gates, Microsoft şirketinin kurucularındandır ve şirketin başkanlığını ve baş yazılım mimarlığını yapmaktadır. Microsoft’un kurucusu Gates’in her saat kazandığı para ise 456 bin dolar

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Elon Musk 1971 senesinde Güney Afrika Cumhuriyeti’nin başkenti Pretoria’da doğdu. Kendi imkanlarıyla yazılım dillerini öğrenen Musk, henüz 12 yaşındayken yazmış olduğu bir bilgisayar oyununu (Blastar) $500'e satarak ilk ticari başarısını sağlamış oldu. Tesla ve SpaceX’in CEO’su Musk saatte 684 bin dolar kazanıyor.

Bir saatte kaç dolar kazanıyorlar?

Yahudi asıllı olup Google genel ağ arama motoru'nun geliştiricisi ve Sergey Brin ile birlikte Google şirketinin kurucusudur. Kendisi hâlâ Ürünler Müdürü olarak çalışmaktadır. Michigan Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü mezunudur ve Stanford'da masterını bitirmiş, doktorasını yapmaktadır. Google’ın kurucularından Larry Page her saat 924 bin doları servetine ekliyor.