BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
GÜNCEL

Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım beşiz bebekleri olan Ödemiş ailesini ziyaret etti

Binali Yıldırım'ın Eşi Sayın Semiha Yıldırım, beşiz bebekleri olan Sibel-Kerem Ödemiş çiftini İstanbul Orhangazi Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın Eşi Semiha Yıldırım, beşiz bebekleri olan Sibel-Kerem Ödemiş çiftini İstanbul Sultanbeyli Orhangazi Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

3 yıl önce evlenen Sibel ve Kerem Ödemiş çiftinin, 28 Kasım 2018'de beşiz bebekleri dünyaya gelmişti. Aileyi Orhangazi'deki evlerinde ziyaret eden Semiha Yıldırım, anne Sibel Ödemiş ile bebeklerin sağlık durumları, beslenmeleri, uyku düzenleri hakkında sohbet etti.

Yıldırım, aileye "Bebeklerinizi, sağlıkla sıhhatle büyütün" dedi. Kerim, Beytullah, Ebrar, Erva ve Eylül’e sağlıklı bir ömür dileyen Yıldırım, vatana millete hayırlı birer evlat olmaları temennisinde bulundu.
Sayın Yıldırım, kendilerinin de 3 çocuklarının olduğunu, şimdi 6 torunlarının olduğunu ve torun sevgisinin bambaşka olduğunu söyledi.

Yıldırım, çifte "Rabbim size de torun sevgisi tatmayı nasip etsin inşallah" dedi. Anne Sibel Ödemiş prematüre olarak dünyaya gelen bebeklerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu söyledi. Sibel Ödemiş, beşiz bebek sahibi olmasının güzel bir duygu olduğunu anlatarak, "Rabbim isteyen herkese versin.

Çok güzel bir duygu." ifadelerini kullandı. Semiha Yıldırım bebeklere çeşitli hediyeler de verdi. Aileyi ziyaret eden Semiha Yıldırım'a mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Sayın Semiha Yıldırım'a ziyaretinde Sultanbeyli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Keskin'in eşi Çiğdem Keskin eşlik etti. Çiftin bebekleri Türkiye'de dördüncü defa dünyaya gelen beşiz bebekler.

Sitene Ekle
Etiketler