BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Bihter son kozunu oynuyor!

Bihter son kozunu oynuyor!

Kanal d’nin başrollerinde selçuk yöntem, beren saat, kıvanç tatlıtuğ ve nebahat çehre’nin oynadıkları, halit ziya uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “aşk-ı memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. dizinin bu bölümünde; behlül’ü kaybetmemek uğruna son...

Bihter son kozunu oynuyor!

Kanal D’nin başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre’nin oynadıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Behlül’ü kaybetmemek uğruna son kozunu oynayan Bihter’i büyük bir hayal kırıklığı bekliyor.

Bihter son kozunu oynuyor!

Bihter’in hamile olduğunu söylemesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Behlül, hiç beklemediği bir anda Adnan Bey’i de karşısında görünce, çareyi yine Nihal’e sığınmakta bulur.

Bihter son kozunu oynuyor!

Adnan Bey ve Bihter’in karşılaşması Nihal’in beklediği yakınlaşmayı sağlamaz. Adnan Bey’in sessizliği, aralarındaki gerilimin daha da artacağını işaret etmektedir.

Nihal hastaneden taburcu olurken, Bihter, Behlül’le konuşma fırsatı bulmak için kısa süreliğine eve döner.

Bihter son kozunu oynuyor!

Bihter’in geri adım atmayacağını anlayan Firdevs Hanım olaylara müdahale etme gereği duyar. Bihter’in bebeği doğurmaya kararlı olduğunu öğrenen Behlül kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmektedir