BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.406,89
GÜNCEL

Bıçaklandığı anı saniye saniye kaydetti!

Mersin'de çocuklarını görmek için gittiği ayrıldığı eşinin evinde, eşinin akrabaları tarafından bıçaklanan Som Özbek, olay anını cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve 1 haftalık tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Özbek, saldırının planlı ve öldürme kasıtlı olduğunu ileri sürdü.


10 Aralık'ta Tarsus ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, dil kursu sahibi Som Özbek, dört çocuktan velayeti annesinde bulunan iki çocuğunu görmek için eski eşi Esra G.'nin Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki evine gitti. Sitenin bahçesinde ayrıldığı eşinin babası F.G. ve erkek kardeşi M.D.G. ile karşılaşan Som Özbek ile eski akrabaları arasında tartışma çıktı. Daha sonra yaşanan bıçaklı kavgada Som Özbek ile eski eşi Esra G.'nin astsubay kardeşi M.D.G., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.


8 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Özbek, yaklaşık 1 haftalık tedavinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan eski kayınpederi F.G.'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.


Bu arada Som Özbek, bıçaklandığı anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti. Büyük bir paniğin yaşandığı görülen kamera kaydında, olay öncesi site önünde yaşanan tartışma ve Özbek'in uğradığı bıçaklı saldırı görüntülerinin yer aldığı görüldü.

Sitene Ekle
Etiketler