BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86

Beyonce'un rengi değişiyor!

Beyonce'un rengi değişiyor!

Çok fazla tartışma konusu olan ve sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutlan o konu sonunda çözüme kavuşuyor. Bakın Beyonce üzerinde nasıl bir değişiklik yapılacak.

Beyonce'un rengi değişiyor!

Beyonce’nin Madame Tussauds Müzesi'ndeki balmumu heykeli, sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulduktan sonra rötuşlandı. Fazlasıyla beyaz görünen heykelin renginin ışıklandırma ve flaş özelliği ile ilgili olduğunu savunan müze sözcüleri, heykelin değiştirildiğini söyledi.

Beyonce'un rengi değişiyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’nin New York’taki Madame Tussauds Müzesi’nde sergilenmeye başlanan balmumu heykeli, sanatçıya benzemediği yönünde ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Şarkılarının yanı sıra siyah hakları savunuculuğu ile de tanınan 35 yaşıdaki ABD'li şarkıcının olduğundan daha beyaz yapılan heykeli, sosyal medyadaki eleştiri yağmuru sonrası kaldırıldı ve rötuşun ardından tekrar yerine konuldu.

Beyonce'un rengi değişiyor!

TMZ’nin haberine göre, Madame Tussauds'un sözcüsü, "Yetenekli heykeltıraş ekibimiz, sanatçıları tam olarak yansıtabilmesi için uygun rengi bulmak için çabalıyor. Fotoğraf makinasının flaş özelliğinin heykelin sergilendiği ortamdaki ışıkla birleşmesi, heykelin orijinal renginin farklı görünmesine neden olmuş olabilir. Bu durumdan sanatçılarımız sorumlu tutulamaz" açıklamasını yaptı.

Beyonce'un rengi değişiyor!

Heykelin, eleştirilerin kabul edilmemesine rağmen müzeden kaldırıldığı ancak birkaç gün sonra yeniden yerine konulduğu öğrenildi.