BIST 10.265
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.413,69

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Ameliyat olan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Erkal'ın rahatsızlığı akıllara beyin kanaması geçiren diğer ünlü isimleri getirdi.

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Canısı, Erzurum'a gel, Unutmayacağım, Sırılsıklam gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan İbrahim Erkal, evinin otoparkında baygın olarak bulundu. İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Ameliyat olan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Erkal'ın rahatsızlığı akıllara beyin kanaması geçiren diğer ünlü isimleri getirdi. İşte geçmişte beyin kanaması geçiren ünlü isimlerden bazıları... Ebru Gündeş 1 Aralık 1999'da yeni kasetinin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen Ebru Gündeş albümdeki 'Dön Ne Olur' adlı şarkısını seslendirken bakışları birden değişti. Başının dönmeye başladığını işaret eden Gündeş yere düştü. Hastaneye kaldırılan sanatçının beynindeki kılcal damarlarında baloncuklar oluştuğu tespit edildi. Ebru Gündeş, geçirdiği iki beyin ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Kenan Işık 21 Mart 2014'te bir spor salonunda saunadan çıkarken düştü. Düşme sırasında kafasını yere vurduğu için beyin kanaması geçirdi. Ambulans geldiğinde bilinci yerinde değildi. Hemen ameliyata alındı. Hayati tehlikeyi atlatadamı uzun süre komada kaldı. Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Hakan Altun 20 Şubat 2007'de evinde nöbet geçiren Hakan Altun aile tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan kontroller sonrası beyninde tümör olduğu tespit edilen Altun, ameliyata alındı. 2 ay içerisinde sağlığına kavuşan Hakan Altun kısa sürede 13 kilo aldı.

Beyin kanaması geçiren ünlüler

Michael Schumacher F1`in efsanesi Michael Schumacher,29 Aralık 2013'te kayak yaparken kafasını kayaya çarptı. Başındaki yaralanmadan ötürü komaya girdi, duruu kritikti. Tedavisi yıllardır sürüyor. Konuşamıyor ve yürüyemiyor. 45 kilonun altına düştü. Cenevre yakınlarındaki villasında tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıkarılıyor.