BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
MEDYA

Beyaz Show'da Murat Dalkılıç'a eşi sorulunca...

Beyaz Show'a konuk olan Murat Dalkılıç'a eşi Merve Boluğur ve evliliği ile ilgili sorular sorulunca sessiz kalması herkeste 'Ayrılıyorlar mı?' şeklinde bir merak uyandırdı.

Murat Dalkılıç Beyaz Show'un 8 Ocak 20216 Cuma gecesi yayınlanan bölümüne konuk oldu.



Murat Dalkılıç'ın eşi Merve Boluğur ve evliliği hakkında gelen sorular karşısında güçlükle yanıt vermesi gözlerden kaçmadı. 



Murat Dalkılıç ile eşi Merve Boluğur'un arası mı açıldı?



Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile kısa süre önce gösterişli bir düğünle dünya evine girmişti. Dillere destan düğün magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Aradan geçen kısa sürenin ardından Murat Dalkılıç ile eşi Merve Boluğur'un aralarının limoni olduğu konusunda dedikodular dolaşmaya başladı. 



Murat Dalkılıç'a eşi ile ilgili öyle bir soru soruldu ki...



Beyaz Show'a konuk olan Murat Dalkılıç'ın eşi Merve Boluğur ile ilgili sorular karşısında zorlanarak cevap vermesi izleyenlerin gözünden kaçmadı.



İzleyicilerin kendisine; 'Uyandığında Merve Boluğur'u görmek nasıl bir duygu?' şeklinde soru sorması üzerine cevap vermekte zorluk yaşayan Murat Dalkılıç,  'Çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyor ki herhalde sordu.' diyerek cevap verdi. 



Murat Dalkılıç'ı terleten evlilik sorusu 



Murat Dalkılıç, Beyazıt Öztürk'ün evliliği ile ilgili yönelttiği sorular üzerine de soğuk terler dökmüş, bir türlü cümlelerini toparlayamamıştı. 



İşte Murat Dalkılıç'ın evlilik konusun açıldığı andaki o halleri:





Sitene Ekle
Etiketler