BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

‘Kara Para Aşk' dizisinde ‘Nilüfer' karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir, MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra' programında kendisi ile ilgili bilinmeyen bütün soruları yanıtladı

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

‘Kara Para Aşk' dizisinde ‘Nilüfer' karakterini canlandıran Bestemsu Özdemir, MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra' programında kendisi ile ilgili bilinmeyen bütün soruları yanıtladı. Özdemir, eğitimi sırasında oyuncu olmayı hiç hayal etmediğini ‘Mücevher tasarımı' alanında eğitim görmek istediğini söyledi. Özdemir, üniversite sınavına girdiği yıl bu bölümün kapanması üzerine moda tasarımı eğitimine yöneldiğini ve halen İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi olduğunu anlattı. Bir jeans firması için fotomodellik yaptığını, çekilen fotoğraflarının tüm dünyada kullanılması ile kendisine iş teklifleri geldiğini belirten Bestemsu Özdemir, "Modelliği sevmedim. Benlik bir şey değil. Halen menajerim olan Cem Tatlıtuğ'a mail attım. Fotoğraflarımı görünce, ‘Gel oyunculuk deneyelim. Ben model çalışmıyorum' dedi. Onun üzerine deneme çekimlerine gittim. Olmadı, oradan beni başka bir yere aldılar. Bir anda kendimi dizi setinde buldum, o iş bitti, başka bir iş geldi. Şu an bir şirketin oyuncularından biriyim. Bambaşka bir yere geldi" dedi. Bestemsu Özdemir'in yaptığı özel açıklamalardan bölümler şöyle:

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

"PEK BİR ŞEY YEMİYORUM": Pek bir şey yemiyorum. İşin sırrı o. Çok sağlıksız bir şey bunu asla yapmasınlar. Bünyem artık buna alıştı. Annem de çok zayıf bir kadın; 48 yaşında olmasına rağmen 34 beden. Günde 1, en fazla 2 öğün genelde salata yiyorum. Ama içinde peyniri bir şekilde proteini olan salatalar yiyorum. Et, tavuk yerine balık tüketiyorum. Saat 19.00'dan sonra pek bir şey yememeye çalışıyorum. Abur cubur, ekmek, makarna, pizza, gibi birçok şeyi yemem. Benim için en güzel menü; ızgara sebze yanında bir salata falan müthiş.

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

"54 BÖLÜM AĞLADIM": Kara Para Aşk'ı 54 bölüm çektik. Hepsinde ağladım. Biraz role inanmakla da alakalı aslında. Yengeç burcuyum çok ağlarım ben. İlk birkaç bölümde gözyaşı aksın diye destek aldım. Yönetmenimiz ‘Duygumuzu kullanalım' deyince dizi boyunca kendi kendime ağlamaya başladım. Bir köşeye çekilip doluyorum, sonra ‘hazırım' deyip sahnede hıçkırarak ağlayan bir kız oluyorum.

Bestemsu formunun sırrını açıkladı

TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE TANIŞIRKEN GERGİNDİM: Tuba Büyüküstün ile anlaşıldıktan sonra biz 'iki kardeş' Hazal Türesan ve ben onunla tanışmaya götürüldük. buluştuğumuzda ben çok gergindim; senelerdir televizyonda izlediğim biri ile karşılaşacaktım ve ilk defa bu kadar büyük bir projenin içindeyim. Nebahat Çehre, Erkan Can, Engin Akyürek, bütün kadro çok iyi bildiğimiz insanlardı. Tanımadığım Tuba ile ilgili gergindim açıkçası. İçeri girdiği an çok güzel bir enerjisi var. Bütün gerginliğimizi ilk bakışıyla zaten yok etti. Tanışma bittikten, yönetmenlerimiz gittikten sonra biz birkaç saat daha oturduk, orada çok büyük keyifle sohbet ettik. Enerjisi ve her şeyi ile çok iyi ve çok güzel bir insan.