BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,10
ALTIN 2.450,82

Beşiktaş'tan gol şov

Beşiktaş'tan gol şov

Deplasmanda delgado ve nobre’nin golleriyle 2-1 kazanmanın avantajıyla bosna-hersek temsilcisi siroki brijeg'i ağırlayan beşiktaş rakibini dalga dalga ataklarıyla ezdi, 4-0'lık net galibiyete uğur inceman, serdar özkan ve bobo'nun golleriyle gitti.

Beşiktaş'tan gol şov

Deplasmanda Delgado ve Nobre’nin golleriyle 2-1 kazanmanın avantajıyla Bosna-hersek temsilcisi Siroki Brijeg'i ağırlayan Beşiktaş rakibini dalga dalga ataklarıyla ezdi, 4-0'lık net galibiyete Uğur İnceman, Serdar Özkan ve Bobo'nun golleriyle gitti.

Beşiktaş'tan gol şov

BJK İnönü Stadı’nda İsviçreli hakem Rene Rogalla'nın yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş ilk tehlikeli atağını 8. dakikada geliştirirken, gol 14. dakikada geldi.

Beşiktaş'tan gol şov

14. Dakikada S. Brijeg ceza sahasının sağ çaprazından topla hareketlenen Uğur İnceman, rakiplerini geçtikten sonra dar açıdan topu kaleci Vasilsj'in üstünden ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Beşiktaş'tan gol şov

Bu yarıda konuk ekibin tek tehlikeli atağı 28. dakikada geldi. Bu dakikada sağ kanattan gelişen S.Brijeg atağında Beşiktaş ceza sahasına gelen yüksek ortaya iki Beşiktaşlı arasında yükselen Wagner'in kafa vuruşunda top yan direğe çarparak dışarıya çıktı.