Beşiktaş'a Mohamed Salah'tan müjdeli haber! O isim bile duyurdu
Beşiktaş'ın Muhammed Salah transferinde kritik viraj geride kalıyor. Siyah-beyazlı yönetim ile yıldız futbolcunun menajeri arasındaki komisyon görüşmelerinde önemli mesafe kaydedilirken, Ahmed Hassan'ın paylaşımı heyecanı daha da artırdı.
Beşiktaş'ın gündemindeki Muhammed Salah transferinde yeni bir aşamaya gelindi. Siyah-beyazlı yönetimin uzun süredir yürüttüğü görüşmelerde, anlaşmanın önündeki en önemli engellerden biri olarak görülen menajer komisyonunda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
İndirimi kabul etti
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın cuma günü transferi sonuçlandırmak için yoğun mesai harcadığı belirtilirken, Winwin'in haberine göre Salah'ın menajeri Rami Abbas, transferin tamamlanabilmesi adına komisyon talebinde indirime gitmeyi kabul etti.
Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre ise Mısırlı yıldızın temsilcisi, daha önce talep ettiği 7,5 milyon euroluk komisyon ücretini aşağı çekerek Serdal Adalı'nın sunduğu rakama yaklaştı. Tarafların son detayları netleştirmesinin ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.
Anlaşmanın resmiyet kazanması için menajerlik komisyonuna ilişkin son pürüzlerin giderilmesini bekliyor. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ifade edilirken, transferin kısa süre içinde sonuçlanabileceği belirtiliyor.