BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

Portekizli q7 ve çetesi, inönü'de futbol resitali sundu. futbolseverler beşiktaş için "barcelona'nın forma değiştirmiş hali" yorumunu yaptı. işte maçın geyikleri...

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

Portekizli Q7 ve çetesi, İnönü'de futbol resitali sundu. Futbolseverler Beşiktaş için "Barcelona'nın forma değiştirmiş hali" yorumunu yaptı. İşte maçın geyikleri...

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

bu gece adeta şov yaptı. sahada başka bir takım vardı sanki. beşiktaş en fazla 1-0 önde olmalı maçta, şimdi gol yedik yiyoruz stresi yaşamalıyız. bu ne 17. dakika 2-0, devre 3-0 bitti. biz alışkın değiliz böyle maçlara. ölüp ölüp dirilmemiz lazım olmaz böyle. (Ekşi Sözlük)

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

gün itibarı ile maçları, fenerbahçe ve galatasaray maçlarından çok daha izlenesi olan takımdır. beşiktaş taraftarı olmayanların da çokça ilgisini çeken takım. (Ekşi Sözlük)

Beşiktaş-Bucaspor geyikleri!

sanki takımı modifiyeye soktuk. turbo ekledik (guti) , egsozları çiftledik (quaresma) , çelik jant taktık (almeida), karbon kaplattık (simao), camlara film çektirdik (fernandez). şimdi hepimiz ağzımızın suyu akarak bakıyoruz son haline... beşiktaş eski beşiktaş, ama son rötuşlarla pistlerin kralı oldu. bu sene tüm maçlarda önce takımın karizması psikolojik olarak ezecek rakipleri... dizleri titretecek. forza beşiktaş! (Ekşi Sözlük)