BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37

Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi taklit mi?

Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi taklit mi?

Beren Saat geçtiğimiz gün yapılan ödül törenine yeşil renkli tül bir elbise ile katılmıştı. Derin dekolteli elbise ile göz kamaştıran Beren Saat törene en çok konuşulan isim olmuştu. Peki Beren Saat'in çok beğenilen elbisesi taklit mi?

Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi taklit mi?

Katıldığı ödül töreninde derin dekolteli yeşil elbisesi ile dikkat çeken Beren Saat, büyük beğeni toplamıştı. Gecenin en çok konuşulan ismi olan Beren Saat törende sahneye ödül vermek için çıkmıştı. Oyuncu Beren Saat, törende Ozan Açıktan’a “Yılın yönetmeni” ödülünü verdi. Neşeli hali ile dikkat çeken Beren Saat yeşil renk tülden yapılan derin dekoltesi olan , Özgür Masur imzalı kıyafetiyle göz doldurmuştu.

Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi taklit mi?

Tören sırasında elbisesi ile dikkat çeken ve beğenilen Beren Saat''in kıyafeti ile ilgili çok yorum yapıldı. Ödül gecesinin katılımcıları arasında en şık seçilen Beren Saat Modacı Özgür Masur'un hazırladığı kıyafeti giymişti. Özgür Masur'un kendi sosyal medya hesabından da paylaştığı fotoğrafta geceye özenle hazırlanıldığının işaretleri verilmişti. Beren Saat, dün akşam katıldığı ödül törenine tasarımcı arkadaşı Özgür Masur'un özel olarak tasarladığı elbisesi ile katıldı. Tülden tasarlanan derin göğüs dekolteli yeşil elbisesini siyah file çoraplarıyla kombinleyen giyen Beren Saat'in kıyafetinin benzeri ise yakın zamanda yapılan bir başka ödül töreninde de görülmüştü.

Beren Saat'in çok konuşulan elbisesi taklit mi?

Beren Saat'in kıyafetinin Hailee Steinfeld'ın Golden Globe Awards ödül töreninde giydiği kıyafetle arasındaki benzerlik dikkat çekti. Oyuncu Steinfeld 14 Ocak'ta düzenlenen törende lavanta renkli nefis bir elbise seçmişti. Renk ve kesimi çok beğenilen kıyafeti oyuncu da çok şık taşımıştı. İki kıyafetin benzerliği, Beren Saat'in seçimi için özellikle sosyal medyada çok fazla taklit söylentilerine neden oldu.