BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.467,28

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

Ünlülerin ilişkileri ve evlilikleri kadar boşanmaları da gündem yaratıyor. İşte boşanırken eşine ödediği tazminat ve nafakalar ile servet ödemek zorunda kalan ünlüler...

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

Ünlülerin ilişkileri ve evlilikleri kadar boşanmaları da gündem yaratıyor. İşte boşanırken eşine ödediği tazminat ve nafakalar ile servet ödemek zorunda kalan ünlüler... 1.Serkan Uçar - Ece Erken /n 2 Temmuz 2015 tarihinde anlaşmalı olarak boşanan Serkan Uçar ve Ece Erken çifti de o dönemden bugüne kadar nafaka konusunda gündemin üst sıralarında yer bulan isimlerden. Yaptıkları protokol ile Ece Erken “Çocuğumun eğitim masrafları baba tarafından karşılanacak. Herkesin üzerine kayıtlı olan araç ve gayrimenkul noktasında karşılıklı olarak alacak-verecek ilişkisi kalmadığından, mal rejiminin tasfiyesi konusunda karşılıklı olarak birbirimizi ibra ettik. Bu yönden de aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır.” şeklinde açıklama yapmıştı. Oğulları Eymen için 1500 dolar nafaka, sağlık sigortası, kreş ve tüm eğitim masraflarını babasının karşılaması koşuluya anlaşarak ayrılan çift nafaka konusunda sürekli medyada yer almaya devam ediyor.

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

2. Yurdal Sert - İvana Sert 2011 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ve İvana Sert'in boşanmaları da magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı. 10 duruşma süren ve sonradan karara bağlanan boşanma oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin annesinde kalması ve toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesi ile sonuçlandı.

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

3. Caner Erkin - Asena Atalay Ünlü futbolcu Caner Erkin 2015 yılında boşandığı eşi Asena Atalay ile sorunlar yaşamaya devam ediyor. Anlaşmalı olarak boşanan çift, aralarındaki nafaka ödemeleri düzenli yapılmadığı gerekçesi ile mahkemelik oldu. En son Asena Atalay oğulları Çınar için, sağlık harcamaları 12 bin TL, eğitim giderleri 60 bin TL, bakıcı masrafları 42 bin TL, ulaşım masrafları 36 bin TL, giyim masrafları 12 bin TL, gıda masrafları 36 bin TL, müzik eğitimi 24 bin TL, spor masrafları 15 bin TL, tatil masrafları (Kayak) 45 bin TL, barınma giderleri 32 bin 338 TL, barınma masrafı (Kira) 89 bin 100 TL, barınma masrafları (Aidat) 21 bin TL, toplam 451 bin 151 TL ödemediği gerekçesi ile mahkemeye başvurdu.

Beni boşaman için ne kadar lazım dedi servet ödedi

4. Mehmet Ali Erbil - Tuğba Coşkun 2010 yılında boşanma kararı alan çiftin nafaka haberleri de gündemin üst sıralarında yer aldı. Tuğba Coşkun, 4 milyon dolar tazminatın yanı sıra Mehmet Ali Erbil'e Bodrum'da 1 ev, 3 milyon değerinde bir çatı katı daire ve 1 milyon değerinde yeni bir ev aldırarak oğulları Ali Sadi adına tescil ettirdi. Ayrıca Mehmet Ali Erbil, oğlu için her ay 10 bin dolar nafaka ödüyor.