BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Baykaldan şifa telefonu

Baykal, rahatsızlanan Nejat Uygur ve Bedri Koraman için acil şifalar diledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, rahatsızlanan tiyatro sanatçısı Nejat Uygur için eşi Nejla Uygur ile karikatürist Bedri Koraman'a ''geçmiş olsun'' telefonu açarak acil şifalar diledi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Baykal'ın, Bodrum'da yazlığında rahatsızlanan ve kalp ritmindeki aşırı düzensizlik nedeniyle Universal Hospital Bodrum'a kaldırılan Bedri Koraman'ı telefonla aradığı belirtildi. Baykal'ın Koraman'a rahatsızlığından duyduğu üzüntüsünü ilettiği, acil şifalar dileyerek ''geçmiş olsun'' dediği bildirildi.

Baykal'ın, Ankara'dan İstanbul'a dönerken rahatsızlanan ve Prof. Dr. Rıdvan Ege (Ufuk) Hastanesi'ne kaldırılan tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'u da telefonla aradığı ancak rahatsızlığı nedeniyle konuşturulmadığı ifade edildi.

Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur ile görüşen Baykal, ''geçmiş olsun'' dilekleriyle Nejat Uygur'un rahatsızlığından duyduğu üzüntüyü iletti ve acil şifalar diledi.

Baykal, telefon konuşmalarında gerek Uygur, gerekse Koraman'ın kendi alanlarının çınarları ve örnek isimleri olduğunu da belirtti.