BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67
MEDYA

Bayhan'ın konserine giden Hanife çileden çıktı!

Zuhal Topal'la programının 14 Kasım 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hanife neden çileden çıktı?

Zuhal Topal'la programının 14 Kasım 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Bayhan'ın konserine giden Hanife'nin kıskançlık krizine girip çileden çıktığı anlar ekrana getirildi ve ikili arasında tartışmalar yaşandı.



Bir dönem yayınlanan Popstar yarışması ile magazin gündemine damgasını vuran şarkıcı Bayhan Gürhan, son zamanlarda bir televizyon programında katıldığı izdivaç programıyla gündeme gelmişti. Popstar Bayhan son olarak Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği Taksim Meydanı'na kurulan 10'uncu Sahaflar Festivali'nde sahne aldı.



HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ



Festival kapsamında çeşitli etkinlik ve gösterilerin sergilendiği alternatif sahnede Türk müziğinin sevilen pop şarkılarını seslendiren Popstar Bayhan'a coşkulu bir kalabalık eşlik etti. Şarkılara eşlik etmekle yetinmeyen izleyiciler bir ara sahneye çıkıp sevilen şarkıcı Popstar Bayhan ile selfie çekildi.HANİFE ÇOK BOZULDU



Katıldığı izdivaç programında talip olduğu Hanife ile programdaki diğer gelin ve damat adayları da Popstar Bayhan'ı izlemek için en önde yerini aldı. Bir ara Bayhan'ın kadın hayranlarıyla yakıştığını gören Hanife'nin moralinin bozulduğu gözlendi.

Sitene Ekle
Etiketler