BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.439,52
GÜNCEL

Başkan Uğur: Balıkesir ve Balıkesirspor'u marka yapacağız

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklarinin ilk etapta kulübe 7 milyon liralık destek vereceklerini söyleyen Başkan Ahmet Edip Uğur, “Baltok olarak 5 milyon lira, Balpark olarak hemen 1 milyon lira, Fırıntaş olarakta hemen 1 milyon lira ve 7 milyon desteği Balıkesirspor’a hemen veriyoruz. Bunun yanında Balıkesirspor’a 5 tanede binek arabaları belediye şirketlerinden. Taraftarımız maçlara gidiyor kumanyası Fırıntaş’tan. Ulaşım desteği Balpark’tan olacak” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı tören ile bir yıl süre ile Baltok A.Ş. Balıkesirspor’un isim sponsoru oldu. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, desteklerinden ötürü Başkan Uğur’a teşekkür etti. Boncuk, Balıkesirspor’un tarihi boyunca ilk defa isim sponsorluğu aldığını ve bu sponsorluğun bir yıl süreceğini söyledi.

Sitene Ekle